Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΠρωτοφανής καβγάς Λιάγκα – Μπέου: «Με τη σύζυγό σου τη Φαίη είπες...

Πρωτοφανής καβγάς Λιάγκα – Μπέου: «Με τη σύζυγό σου τη Φαίη είπες δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gαy»– «Κλείστε τον!»

Πρωτοφανής καβγάς Λιάγκα – Μπέου: “Με τη σύζυγό σου τη Φαίη είπες δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay” – “Κλείστε τον!”

«Όταν βγαίνεις να κάνεις κριτική, κοίτα πρώτα τα του οίκου σου»

Μεγάλη ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Αχιλλέα Μπέο κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό».

Αχιλλέας Μπέος: Πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή που έκανες με την σύζυγό σου, με την Φαίη, είπες ότι εγώ δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν γκέι.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν το είπα ποτέ αυτό και αν το είπα, το είπα διαφορετικά.

Αχιλλέας Μπέος: Βάλτο ρε μάγκα και αφήστε τα αυτά.

Γιώργος Λιάγκας: Άσε τα παιδιά μου απέξω! Κλείστε τον κύριο τώρα! Τώρα! Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι! Δεν θέλω ξανά τον κύριο Μπέο στην εκπομπή, τέλος! Τον έβγαλα γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Το είπα τελείως διαφορετικά και να το πούμε τι είπα πριν από μερικά χρόνια αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απέξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου τα παιδιά. Αλητείες σε μένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές! Και μαγκιές υποτιμητικά πρωινάδικα και τα αγόρια της πρωινής ζώνης υποτιμητικά. Να μας πει τώρα ο Μπέος! Λίγο ντροπή όμως!».

Με τον παρουσιαστή να συμπληρώνει: «Η αλητεία έχει και όρια και πρέπει να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι κάτι, ότι επειδή τους ψηφίζει ο κόσμος δεν είναι υπεράνω κριτικής και δεν μπορούν να βγαίνουν να απαξιώνουν, να βρίζουν, να χλευάζουν και να μπλέκουν οικογένειες και να κάνουν αστεϊσμούς για τα πρωινάδικα με τα αγόρια ειρωνικά.

Επειδή αναφέρεται σε οικογένειες και παιδιά, εγώ βλέπω ανθρώπους του ιδίου φύλου να έχουν παιδιά που πίνουν νερό στο όνομα των γονιών τους, ό,τι και να είναι, άντρες, γυναίκες, λεσβίες.

Και βλέπω παιδιά που τα έχει πατέρας και μάνα, να βγαίνουν και να βρίζουν τον πατέρα τους και τη μάνα τους. Όταν βγαίνεις να κάνεις κριτική, κοίτα πρώτα τα του οίκου σου».

Δείτε σε ποιο βίντεο αναφέρεται ο Μπέος

Δείτε το βίντεο από 6:03 με τον πρωτοφανής καβγάΤα πιο σημαντικά