Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΠρωτοφανή μέτρα ασφαλείας για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Διερχόμενοι στο Κολωνάκι απόρησαν πραγματικά με τα μέτρα ασφαλείας πέριξ της οικίας του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μιλάμε για δεκάδες αστυνομικούς, ακροβολισμένους σε διάφορα σημεία, σε μεγάλη ακτίνα μάλιστα από την οικία του πρωθυπουργού που βρίσκεται πλησίον στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Τα μέτρα αυτά είναι πρωτόγνωρα για την Ελλάδα. Και προκαλούν φυσικά μεγάλη απορία, διότι φαινομενικά αυτό το πλήθος αστυνομικών που απασχολούνται για την ασφάλεια ενός ατόμου, ακόμα κι αν είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδος, δεν μπορεί να υφίσταται σε ομαλές συνθήκες. Ειδικά σε δημοκρατικά καθεστώτα, όπου οι καταστάσεις είναι ομαλότερες σε αντίθεση με μαύρες εποχές του παρελθόντος η ανελεύθερες πολιτειακές καταστάσεις.

Ειδικά όταν υπάρχει τέτοια δημοσκοπική υπέροχη για τον πρωθυπουργό προσωπικά αλλά και για την κυβέρνηση. Εύκολα λοιπόν βγαίνει το συμπέρασμα πως οι δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται σε συναγερμό γιατί ίσως να περιμένουν κάτι. Ίσως να έχουν κάποια πληροφορία ανησυχητική και έχουν πολλαπλασιαστεί τα μέτρα ασφαλείας για την ασφάλεια του πρωθυπουργού.

Θα ήταν ενδιαφέρον να είχαμε κάποιες απαντήσεις για το θέμα, διότι βλέποντας τέτοιες καταστάσεις ο κόσμος δικαίως ανησυχεί. Και τέτοια δρακόντεια μέτρα ασφαλείας δεν μπορεί να παίρνονται εν αγνοία του πρωθυπουργού.Τα πιο σημαντικά