Πρώτη είδηση σε όλο τον πλανήτη το όπλο του Σαββίδη μέσα στο γήπεδο

12 Μαρτίου, 2018 10:45 ΠΜ
More videos

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από την Τούμπα με την εισβολή στο γήπεδο του Ιβάν Σαββίδη με το πιστόλι και τη διακοπή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Οι εικόνες από την Τούμπα για άλλη μια φορά έχουν κάνει ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα όσα συνέβησαν, με την είσοδο του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη με πιστόλι μέσα στο γήπεδο μαζί με τους ανθρώπους της ασφάλειάς του, κάνουν τον γύρο του κόσμου και αμαυρώνουν ξανά το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.

Όλα τα μεγάλα ΜΜΕ έχουν σε περίοπτη θέση τη διακοπή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα μετά την εισβολή του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και τις απειλές που εκτόξευσε στον διαιτητή.

«Ποδοσφαιρικός αγώνας διακόπτεται έπειτα από εισβολή ιδιοκτήτη με πιστόλι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ιβάν Σαββίδης μπήκε στο γήπεδο συνοδευόμενος από μπράβους και να φέρει πάνω του πιστόλι», γράφει ο Guardian.

Η Sun κάνει λόγο για τα κωμικοτραγικά περιστατικά της Τούμπας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Χάος: Ο ΠΑΟΚ επικρατεί με 1-0 της ΑΕΚ με τον διαιτητή να μετράει το γκολ δύο ώρες μετά την εισβολή με όπλο του προέδρου Ιβάν Σαββίδη μέσα στο γήπεδο. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο με την προσωπική του φρουρά και ένα πιστόλι που φαινόταν στη ζώνη του».

Από τη μεριά της η Daily Mail γράφει: «Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας αφού ο διαιτητής ακύρωσε γκολ της ομάδας του στις καθυστερήσεις απέναντι στην ΑΕΚ και λέει στον διαιτητή: “Τελείωσες”».

Στην Ισπανία, οι εικόνες της ντροπής από την Τούμπα είναι επίσης μέσα στα πρώτα θέματα, με τη Marca να απορεί με την είσοδο του Σαββίδη στο γήπεδο με πιστόλι: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για ένα γκολ που ακυρώθηκε στο 90′ με ένα πιστόλι!!».

Η μαδριλένικη, επίσης, AS έχει ανεβάσει το βίντεο από το περιστατικό, αναφέροντας στον τίτλο ότι ο Σαββίδης κατηγορείται για εκφοβισμό του διαιτητή: «Κατηγορούν τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ για εκφοβισμό του διαιτητή με ένα πιστόλι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Φυσικά και οι Καταλανοί αναφέρουν τα περιστατικά της Τούμπας με τη Sport να επισημαίνει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ εισβάλλει στο γήπεδο με πιστόλι λέγοντας στον διαιτητή ότι τελείωσε η καριέρα του, δείχνοντας το όπλο», ανεβάζοντας και το σχετικό βίντεο.

Όσο για τη Mundo Deportivo, την άλλη μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης, αυτή αναφέρει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπαίνει μέσα στο χορτάρι και απειλεί με όπλο τον διαιτητή».

«Ελλάδα, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μπαίνει στο γήπεδο να διαμαρτυρηθεί με πιστόλι», αναφέρει η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Ιταλίας, η Gazzetta dello Sport, η οποία στη διαδικτυακή της έκδοση έχει ανεβάσει και το βίντεο με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη.

Η Equipe στη Γαλλία γράφει για τα περιστατικά της Τούμπας: «Διακοπή, απειλές και χάος κατά τη διάρκεια του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη».

Η μεγάλη πορτογαλική αθλητική εφημερίδα A Bola επισημαίνει: «Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας».

Ενώ, η άλλη μεγάλη αθλητική εφημερίδα της χώρας, η Record, αναρωτιέται αν μπορεί να είναι αλήθεια ότι «ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο στη θήκη».

Στην Αργεντινή, η γνωστή αθλητική εφημερίδα της Ole, αναφέρει: «Ο πρόεδρος εισέβαλε με όπλο! Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για το γκολ που δεν μέτρησε στο 89ο λεπτό».

Οι New York Times κάνουν λόγο με τη σειρά τους στις εικόνες ντροπής από την Τούμπα, υπογραμμίζοντας: «Διακοπή σε παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από εισβολή ιδιοκτήτη με όπλο  για να διαμαρτυρηθεί».

Μέχρι και στην Αυστραλία έφτασαν τα κωμικοτραγικά περιστατικά στην Τούμπα με τη Morning Herald του Σίδνεϊ να τονίζει: «Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ οπλοφορώντας μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο μετά από νικητήριο γκολ που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις».

[protothema] [gazzetta]

Ακολουθήστε μας στο facebook: