Οι πρώτες φωτογραφίες από το θεματικό πάρκο του Σούπερ Μάριο έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο

13 Ιουνίου, 20175:54 ΜΜ
More videos

Έχουμε κάποιες συναρπαστικές ειδήσεις για τους οπαδούς της Nintendo σε όλον τον κόσμο! Κατασκευάζεται πάρκο ψυχαγωγίας με θέμα τον κόσμο του Nintendo και σας παρουσιάζουμε τις πρώτες φωτογραφίες.

Μια τελετή πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες, για να σηματοδοτήσει την έναρξη της κατασκευής του πολυαναμενόμενου θεματικού πάρκου Super Nintendo World, που πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το 2020, με βάση τα Universal Studios στην Ιαπωνία. Θα βασιστεί σε μεγάλο βαθμό στον σούπερ σταρ του – Σούπερ Μάριο, που αποκτά το δικό του πραγματικό χώρο, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ήρωες.

“Οι επισκέπτες θα μπουν σε έναν κόσμο μαγικό, όπου θα αισθάνονται σαν να παίζουν στα αγαπημένα τους παιχνίδια Nintendo”, αναφέρει στο δελτίο τύπου της η Nintendo. “Οι δημιουργικοί οραματιστές πίσω από τους θρυλικούς κόσμους και τους χαρακτήρες της Nintendo, δουλεύουν μαζί με τις δημιουργικές ομάδες για τα θεάματα που θα δημιουργηθούν στο πάρκο της Universal.”

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, πάρθηκαν στα Universal Studios της Ιαπωνίας και μας δείχνουν σκηνικά από τα παιχνίδια του Σούπερ Μάριο, γεμάτα με φυτά πιράνχας, τούβλα και καταπράσινους τάπητες… μια μόνο μικρή ιδέα από το τι θα μπορούν να απολαύσουν οι οπαδοί του Μάριο!

Ένα θεματικό πάρκο θα ξεκινήσει το 2020, με βάση τα Universal Studios

@LCASTUDIOS_USJ

Εδώ είναι οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρκο ψυχαγωγίας Super Nintendo World, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή

@LCASTUDIOS_USJ

“Οι επισκέπτες θα μπουν σε έναν κόσμο ενθουσιασμού, όπου θα αισθάνονται σαν να παίζουν στα αγαπημένα τους παιχνίδια Nintendo”

@LCASTUDIOS_USJ

Η κατασκευή ξεκίνησε πριν λίγες μέρες, με μια εορταστική τελετή έναρξης των εργασιών

@LCASTUDIOS_USJ

[dailymail] [demilked]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News