Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΠροσβλητική ανάρτηση Δούρου για τον Τσιόδρα

Προσβλητική ανάρτηση Δούρου για τον Τσιόδρα

Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Νίκο Παππά και τον Χρήστο Γιαννούλη, η Ρένα Δούρου προχώρησε σε ειρωνική ανάρτηση για τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Tην οποία μάλιστα συνόδευσε από σκηνή της ταινίας «ο φίλος μου ο Λευτεράκης», πριν καν ο καθηγητής τελειώσει την ομιλία του, όπου εξηγούσε τα δραματικά στοιχεία για τον κορωνοιό στη χώρα μας.

Μέσα στη ζαλάδα του ο ΣΥΡΙΖΑ, από τη μία αναρωτιόταν επί μήνες «που είναι ο Τσιόδρας;», υπονοώντας ότι υπάρχει μεγάλη διάσταση από τον Πρωθυπουργό και αποστασιοποίηση, ενώ από την άλλη τους ενοχλεί φαίνεται που ο Πρωθυπουργός τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα (περίεργο ε; Δεδομένου ότι συνεργάζονται σχεδόν καθημερινά εδώ και 9 μήνες). Η κύρια Δούρου επέλεξε να πάει με το δεύτερο αφήγημα.

Η Ρένα Δούρου θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός «απομειώνει, εργαλειοποιεί, γελοιοποιεί» τον καθηγητή, επειδή τον αποκαλεί με το μικρό του όνομα. Δεν θυμάται κανείς βέβαια να έχει ζητήσει ο κ. Τσιόδρας την υπεράσπιση του από την κυρία Δούρου. Ίσα -ίσα που με αυτά που λέει η κυρία Δούρου, τον παρουσιάζει ως άβουλο ον που τον «χρησιμοποιεί ως εικόνισμα η κυβέρνηση». Όσο για το timing που επέλεξε για να κάνει αστειάκι με σκηνή από ταινία με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, αυτό ας το κρίνει ο καθένας: εκείνη την ώρα ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος της χώρας παρουσίαζε τα πολύ σοβαρά στοιχεία για την εκθετική αύξηση του κορωνοιού, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «νοσηλεύονται 1.600 άνθρωποι από ιό που κάνει πνευμονία, αριθμός-ρεκόρ για τη σύγχρονη ιστορία».Τα πιο σημαντικά