Προσφυγόπουλα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα στο εξώφυλλο του περιοδικού TIME

23 Δεκεμβρίου, 2016 4:25 ΠΜ
More videos

Στο προσφυγικό ζήτημα με έμφαση στα παιδιά αφιερώνει το περιοδικό TIME το εξώφυλλό του επετειακού τεύχους The Year Ahead για το 2017 που θα κυκλοφορήσει στις 26 Δεκεμβρίου.

Στα τέσσερα εναλλακτικά εξώφυλλα με τα οποία θα κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο τεύχους φιγουράρουν τέσσερα βρέφη προσφύγων που γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

A photo posted by TIME (@time) on

Όπως αναφέρεται στο εξώφυλλο: Η κρίση στη Συρία έχει προκαλέσει τη φυγή εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτή τη χρονιά ακολουθούμε τις ζωές τεσσάρων μωρών οι οικογένειες των οποίων κατάφεραν να ξεφύγουν.

A photo posted by TIME (@time) on

Η επιλογή αυτή έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας Time Finding Home στην οποία δημοσιογράφοι του περιοδικού θα καταγράψουν τη ζωή των τεσσάρων μωρών – τα ονομάτά τους είναι Rahaf, Heln, Hamida και Faraj – που γλίτωσαν τη φρίκη του πολέμου.

Ήδη στο σχετικό λογαριασμό στο Instagram έχουν δημοσιευθεί οι πρώτες φωτογραφίες της 23χρονης Nour της μητέρας της Rafah τόσο πριν γεννηθεί η μικρή όσο και από το μαιευτήριο αλλά και τις πρώτες ημέρες της νέας οικογένειας μέσα σε μια σκηνή στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: