Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
κοινωνικάΠpοσέβαλαν μια γυναίκα στην παραλiα για τα κıλά και το σώμα της,...

Πpοσέβαλαν μια γυναίκα στην παραλiα για τα κıλά και το σώμα της, αλλά τους έδωσε την καλύτερη απάντηση

Παραπανίσια κιλά: Μια γυναίκα δέχθηκε μια αρκετά φρικτή συμπεριφορά όταν πήγε στην παραλία.

Ωστόσο δεν ντράπηκε, αλλά βρήκε το θάρρος να αντιμετωπίσει με τον τρόπο της αυτού του είδους την συμπεριφορά. Με δημοσίευση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα που αρκετός κόσμος θαύμασε.

Παραπανίσια κιλά: Τι ακριβώς συνέβη

Η Shelley Proebstel είναι μια γυναίκα που δεν ντρέπεται για το σώμα της. Μια γυναίκα φυσιολογική που κάθε μέρα γιορτάζει γι’ αυτό που είναι, ενώ δεν θέλει να αλλάξει τίποτα πάνω της! Δυστυχώς όμως, υπάρχει και κόσμος που δεν μπορεί να αποδεχθεί την εικόνα ορισμένων ανθρώπων και μένουν στα πρότυπα ομορφιάς που επιβάλλει η σύγχρονη κοινωνία.

Πριν από λίγες μέρες, η Shelley επισκέφθηκε την παραλία Mount Maunganui της Νέας Ζηλανδίας. Ένα συμβάν στην περιοχή της έδωσε το έναυσμα να μιλήσει για το body positivity. Ευτυχώς κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και στη χώρα μας.

Μια ομάδα ανεγκέφαλων ανδρών άρχισε να την χλευάζει όταν έβγαλε το παρεό της και έμεινε με το μπικίνι. Η αιτία ήταν τα παραπανίσια κιλά της. Αντί να ντραπεί, η blogger έβγαλε ορισμένες φωτογραφίες και τις δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Μαζί, ανάρτησε και ένα μήνυμα για όλους όσους την κατηγόρησαν αδίκως.

Παραπανίσια κιλά: Η δημοσίευση της γυναίκας

«Σε αυτούς που γέλασαν όταν έβγαλα το παρεό μου σήμερα στην παραλία, ξεγυμνώνοντας την ψυχή μου και το bikini body μου στον κόσμο, θέλω μόνο να πω (συγγνώμη για την γλώσσα), αλλά f*ck you. Εξαιτίας μερικών ηλιθίων σαν εσάς, οι άνθρωποι είναι τόσο ανασφαλείς για την εικόνα του σώματός τους. Γι’ αυτό, υπάρχουν γυναίκες που δεν νιώθουν ασφαλείς ή άνετες να βγουν στην κοινωνία με κάτι όπως το μπικίνι, το crop top ή ένα κοντό φόρεμα, με τον κοιλιά τους να φαίνεται. Εξαιτίας ανθρώπων σαν κι εσάς, κάποιοι λιμοκτονούν και αρρωσταίνουν σε μια προσπάθεια να διατηρούν το σώμα ενός μοντέλου».

Η δημοσίευση μάζεψε αρκετά γρήγορα χιλιάδες likes, σχόλια και κοινοποιήσεις έχοντας τους χρήστες του διαδικτύου να την αποθεώνουν. Μπράβο της και από εμάς!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Τα πιο σημαντικά