Προπηλακισμός Βασιλακόπουλου στην Καλαμπάκα: Η ταβέρνα δεν γλίτωσε το πρόστιμο!

31 Οκτωβρίου, 20219:20 ΜΜ
More videos

Τελικά οι αστυνομικοί τής βρήκαν… ψεγάδι!

Δεν γλίτωσε, τελικά, το πρόστιμο η ταβέρνα στην Καλαμπάκα όπου έλαβε χώρα το πολυσυζητημένο περιστατικό του προπηλακισμού του γνωστού πνευμονολόγου Θεόδωρου Βασιλακόπουλου και της παρέας του, αποτελούμενης από 20 συναδέλφους του.

Όπως έγινε γνωστό από το σχετικό δελτίο Τύπου της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, αμέσως μετά το συμβάν, στο κατάστημα διενεργήθηκε σχετικός έλεγχος από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο με δυο περιπολικά, οι οποίοι, αφού έλεγξαν τους 16 θαμώνες και τους 5 εργαζόμενους, διαπίστωσαν ότι είχαν όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα (εμβολιασμού και ασφάλισης).

Ωστόσο οι αστυνομικοί, έκοψαν, πάραυτα, πρόστιμο στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, καθώς εντόπισαν τη μία και μοναδική παράβαση, ότι, δηλαδή, από το μαγαζί απουσίαζε η ειδική επισήμανση, με την οποία να ενημερώνει για τον αριθμό των ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται στο εσωτερικό του. «Η ΕΛ.ΑΣ. επέβαλε διοικητικό πρόστιμο ύψους 300€ σε κατάστημα για μη ανάρτηση μέγιστου αριθμού ατόμων», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ενημέρωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην οποία υπάγεται το κατάστημα.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι, τελικά, καμία από τις δύο -εμπλεκόμενες στο ατυχές περιστατικό- πλευρές δεν προχώρησε σε μήνυση.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News