Προπηλάκισαν τον Δημήτρη Βίτσα του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα Τέμπη – Αναφορές ότι δέχθηκε χτυπήματα ο βουλευτής

11 Μαρτίου, 20236:42 ΜΜ
More videos

Άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ίλιον, σε πλατεία όπου στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ομάδας «Αλληλεγγύη για Όλους» μοίραζαν φυλλάδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα αντιεξουσιαστών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του κ. Βίτσα στη συγκέντρωση άρχισε να τον αποδοκιμάζει ενώ κινήθηκαν και απειλητικά εναντίον του.

Υπάρχουν αναφορές ότι δέχθηκε χτυπήματα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Άμεσα μπήκαν μπροστά μέλη του κόμματος και επακολούθησε σύρραξη και βιαιοπραγίες.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία οπότε ηρέμησαν τα πνεύματα και η ομάδα ατόμων αποχώρησε.

Η «Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού» πίσω από την επίθεση

Λίγη ώρα μετά την επίθεση σε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου, αναρτήθηκε κείμενο για την επίθεση στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της τοπικής συγκέντρωσης και ενώ μόλις είχαν αρχίσει να συγκροτούνται τα μπλοκ και να προσέρχεται κόσμος, εντοπίσαμε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Βίτσα στην κεντρική πλατεία του Ιλίου ως «διαδηλωτή» (sic) για το κρατικό και καπιταλιστικό έγκλημα στα Τέμπη (για το οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι συνυπεύθυνη) και με τις ευλογίες της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΕΚ και λοιπών αβανταδόρων της σοσιαλδημοκρατίας. Του επιτεθήκαμε και ακολούθησε μια εκτεταμένη σύρραξη και συμπλοκή με δεκάδες οπαδούς του και με την υποστήριξη (σε ορισμένα παραδείγματα και επί του πρακταίου υποστήριξη) των τοπικών οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Όλοι οι σύντροφοι/ισσες είναι καλά παρά την συντριπτική ανισότητα της συμπλοκής Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση τις επόμενες ώρες

ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγίων Αναργύρων – Καματερού»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News