Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΠροκλητική ανάρτηση Τσιάρτα: «Μήπως ο Covid δεν κολλάει στις πορείες λόγω… μπόχας;»

Προκλητική ανάρτηση Τσιάρτα: «Μήπως ο Covid δεν κολλάει στις πορείες λόγω… μπόχας;»

Νέο παραλήρημα του Βασίλη Τσιάρτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχικά ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο ζήτημα του κορονοϊού και για το αν θα πρέπει να γίνονται διαδηλώσεις, κάνοντας έμμεση αναφορά στη συγκέντρωση στο Εφετείο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής και τις άλλες διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας τις προηγούμενες ημέρες.

Η αναφορά του χαρακτηριστική του ύφους που μας έχει συνηθίσει στις αναρτήσεις του…

«Μήπως ο COVID-19 δεν κολλάει στις διαδηλώσεις κ στις πορείες εξαιτίας της υπερβολικής μπόχας;» αναρωτιέται ο Βασίλης Τσιάρτας, δείχνοντας να μην συμφωνεί και ιδιαίτερα με τη στάση 20.000 ανθρώπων που διαδήλωσαν υπέρ της φυλάκισης των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής.

Επίσης αναφέρθηκε στη μη παράδοση του Χρήστου Παππά, καταδικασμένου ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Στο συγκεκριμένο θέμα υπήρξε κόντρα του Υπουργείου Προστασίας Πολίτη με τον ΣΥΡΙΖΑ για το αν έπρεπε να είχε γίνει παρακολούθηση και σύλληψη του στελέχους της Χρυσής Αυγής τις προηγούμενες ημέρες πριν την οριστική καταδίκη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής κράτησε ειρωνική στάση για το παραπάνω ζήτημα.

Τσιάρτας: Δεν έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή, αλλά η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας

Αντιδράσεις προκάλεσε με την ανάρτησή του στα social media ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας με αφορμή την σημερινή ημέρα, όπου η Δικαιοσύνη απεφάνθη πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.

Ειδικότερα, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, με αφορμή την καταδίκη της Χρυσής Αυγής από την Ελληνική Δικαιοσύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και όχι μόνο έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας».

Ωστόσο έπειτα από αντιδράσεις που υπήρξαν από την συγκεκριμένη ανάρτηση, ο ίδιος επέστρεψε με νεότερη ανάρτησή του όπου και ανέφερε σε αυτή: «Ουδέποτε είχα, έχω ή θα έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Η ανάρτηση αφορά τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Για να τελειώνουμε με τις ταμπέλες».Τα πιο σημαντικά