Πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ δουλεύει εργάτης στο Βερολίνο

25 Μαΐου, 2018 2:44 ΜΜ
More videos

Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά, ο οποίος ακολούθησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη στη ΛΑΕ και δεν εξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2015.

Είχε ήδη προκαλέσει αίσθηση στη βουλή με τις αριστερές απόψεις του. Είχε γίνει γνωστό ότι πρόσφερε κάθε μήνα το μισθό του, από τη θέση που κατείχει στον ιδιωτικό τομέα, στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.

Αρχικά, μάλιστα, είχε αρνηθεί να παραλάβει βουλευτικό αυτοκίνητο και δεν δέχτηκε ούτε την προσωπική φρουρά που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής.

Αντ’ αυτού, ζήτησε με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό, οι δύο προβλεπόμενοι για την ασφάλειά του αστυνομικοί να προστεθούν στη δύναμη του Α.Τ. Αλιάρτου.

Σήμερα, ο Γιάννης Σταθάς, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του μέλος της ΛΑΕ στο Twitter, πλέον ζει και εργάζεται ως βιομηχανικός εργάτης στη Γερμανία.

«Ο σύντροφος μας ο Γιάννης Σταθάς βιομηχανικός εργάτης, μετανάστης στο Βερολίνο, για να τα βγάλει περα …που να παρατήσουν άλλοι υπουργεία, μισθούς κ βουλευτικές καρέκλες για να βγουν στο μεροκάματο; Θέλει να χεις ψυχή κ την λέξη αξιοπρέπεια να τη γράφεις με τη ζωή σου…» αναφέρει η ανάρτηση.

Πηγή iefimerida

Ακολουθήστε μας στο facebook: