Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του»

Πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του»

Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που τον κατήγγειλε για τη διαρροή βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές, μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Ναταλία Γερμανού.

Πώς γνωριστήκατε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και πώς σε πλησίασε;

Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο γνωριστήκαμε πριν πέντε χρόνια κατά τη διάρκεια διακοπών μου με φίλους στην Αλόννησο. Όταν τον συναντήσαμε με την παρέα μου σε ένα μαγαζί του ζητήσαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εγώ τον συμπαθούσα πολύ από την εκπομπή. Μετά τον ξανασυνάντησα άλλες δυο φορές και κάναμε λίγο παρέα σε ένα γενικό πλαίσιο με άλλα άτομα. Μετά εκείνος μου ζήτησε να βγούμε ραντεβού. Εγώ κολακεύτηκα και δέχτηκα.  Μάλιστα, στο εν λόγω ραντεβού του είπα “έτσι κάνεις πάντα επειδή είσαι διάσημος ζητάς να βγαίνεις ραντεβού με κοριτσάκια;” και μου είπε ότι δεν το κάνει γενικά απλά εγώ του άρεσα πολύ και ήταν η πρώτη φορά.

Λόγω του ότι ήσουν πολύ νέα σε ηλικία, δεν είχες κάποιες δεύτερες σκέψεις; Εκείνος τι σου έλεγε για τη διαφορά ηλικίας που είχατε;

Αν και ενήλικη ήμουν ένα νέο άτομο σχετικά άμαθο, στην ουσία μόλις τότε ξεκινούσε η ενήλικη ζωή μου, δουλεύοντας και αρχίζοντας να ζω μακριά από τους γονείς μου. Πίστευα ότι λόγω της ηλικίας του, αυτός ο άνθρωπος δεν θα θέλει και κάτι περιστασιακό όπως τα αγόρια της τότε ηλικίας μου και θα τον ενδιέφερε μια πιο συντροφική σχέση.

Η σχέση σας πώς ήτανε; Πώς σου συμπεριφερόταν; Έβλεπε πως η σχέση σας θα είναι μακροχρόνια;

Αρχικά έλεγε ότι του αρέσω πολύ και είμαι γλυκό κορίτσι και χαίρεται που με γνώρισε μετά όσο προχωρούσε η σχέση γινόταν πολύ εκδηλωτικός.

Εσένα αυτή η σχέση τι σου παρείχε; Ένιωθες ασφάλεια;

Εγώ ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του και ξέρω ότι κάποιοι θα απορούν με αυτό, αλλά αυτός ο άνθρωπος είχε κάτι που δεν μπορούσα να φύγω μακριά του. Για μένα ήταν κάτι σαν μέντορας και θεωρώ ότι είχε βρει τον τρόπο να με χειρίζεται απόλυτα.

Είχες μιλήσει στους δικούς σου ανθρώπους για αυτή τη σχέση;

Ήξεραν κάποια πράγματα. Δεν τον είχαν γνωρίσει».

Πόσα χρόνια κράτησε αυτή η σχέση και πότε ένιωσες ότι αρχίζει για σένα μέσα σου η αντίστροφη μέτρηση;

Περίπου δύο χρόνια. Τους τελευταίους έξι μήνες άρχισα να έχω ένα αίσθημα πίεσης από τον τρόπο ζωής που ήθελε να κάνει.

Πότε κατάλαβες ότι δεν πάει κάτι καλά;

Άρχισε να μου λέει ακραίες φαντασιώσεις που κάποιες είναι και ποινικά κολάσιμες. Αυτό ήταν το τέλος. Όσο και αν τον αγαπούσα κατάλαβα ότι αυτός ο άνθρωπος μου κάνει κακό και για αυτό απομακρύνθηκα. Μετά από ένα σημείο, είχα καταλάβει την εμμονή του να βιντεοσκοπεί και να κρατάει αρχείο με κοπέλες. Το να τα δημοσιεύσει δεν μπορούσα να το φανταστώ, κυρίως λόγω του ονόματός του και ότι θα έβαζε σε τέτοιο κίνδυνο την καριέρα του.

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν συνειδητοποίησες ότι αυτός ο άνθρωπος είχε δημοσιοποιήσει τις προσωπικές σας στιγμές;

Έπαθα σοκ. Όταν είδα το βίντεο πρώτη φορά κατάλαβα ότι ήμουν εγώ. Ήμουν σε μια τέτοια κατάσταση τους πρώτους τέσσερις μήνες, δεν έβγαινα καθόλου από το σπίτι. Και σούπερ μάρκετ να πήγαινα όποιον άνδρα συναντούσα πίστευα ότι είχε δει το βίντεο μου και ότι είναι κάποιος από τους 99.000.

Τι σου είπε; Πως δικαιολογήθηκε;

Δε μιλήσαμε ποτέ. Επικοινώνησε μαζί μου έναν χρόνο μετά προσπαθώντας να με προσεγγίσει να τον συγχωρήσω.

Τα πιο σημαντικά