Πρώην ΟΥΚας την «έπεσε» σε Εύζωνα, τον έριξε κάτω και πήγε να του πάρει το όπλο!

25 Μαΐου, 2021 11:49 ΠΜ
More videos

Πρωτοφανές περιστατικό στην Ηρώδου Αττικού, στον πιο καλά φυλασσόμενο δρόμο της χώρας, με μεθυσμένο πρώην ΟΥΚα να πλακώνεται με Εύζωνα στην προσπάθειά του να του πάρει το όπλο!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί, που είχαν βάρδια φύλαξης γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στην Ηρώδου Αττικού, ένας άνδρας, πρώην στέλεχος των ΟΥΚ, έκανε μία αιφνιδιαστική κίνηση, την ώρα που περνούσε μπροστά από έναν Εύζωνα, ο οποίος είχε σκοπιά, για να του αρπάξει το όπλο.

Ο στρατιώτης αντιστάθηκε, λέγεται, μάλιστα, ότι έπεσε στο πεζοδρόμιο, ενώ έβαλε τις φωνές και εκείνος, αλλά και ο υπεύθυνος αλλαγής, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΖΗΤΑ, που ήταν στο σημείο και ένας αστυνομικός φρουρός από το Μέγαρο Μαξίμου και να τον συλλάβουν!

Αποδείχθηκε ότι ο ΟΥΚας ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και όπως είπε αντιμετωπίζει οικογενειακά προβλήματα. Ισχυρίστηκε ότι προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, προκειμένου να ελέγξει την αντίδραση τού Εύζωνα. Οδηγήθηκε στο τμήμα του Συντάγματος.

Ακολουθήστε μας στο facebook: