Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠροειδоποιεί η Παγώνη για όσоυς πέρασαν ελαφρά τον κоρωνοϊó

Προειδоποιεί η Παγώνη για όσоυς πέρασαν ελαφρά τον κоρωνοϊó

Την ανησυχία της για την έξαρση του κορωνοϊού και της γρίπης ενόψει τον εορτών εξέφρασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Ματίνα Παγώνη. «Δεν σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο τη δεύτερη φορά» επεσήμανε αναφερόμενη σε όσους έχουν νοσήσει με covid στο παρελθόν.

Εστιάζοντας στα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού και γρίπης το τελευταίο διάστημα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη επεσήμανε μιλώντας σε όσους αντιμετωπίζουν αψήφιστα τον κίνδυνο: «Μπορεί να είναι πιο βαριά και με διαφορετικά συμπτώματα του κορωνοϊού τη δεύτερη φορά».

Δείτε το βίντεο«Χρειάζεται προσοχή επειδή θα πάμε σε οικογενειακές συγκεντρώσεις. Απαραίτητο θα είναι να έχουμε αντισηπτικό στην τσάντα, αυτό είναι το πιο σημαντικό» δήλωσε η Ματίνα Παγώνη μιλώντας στο Action24.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε «τα στελέχη του κορωνοϊού είναι αποδυναμωμένα. Δεν είναι όπως ήταν γι’ αυτό και η κλινική εικόνα στο 80% είναι καλή ή μέτρια, δηλαδή μέσα σε 3 με 4 ημέρες μπορείς να πεις ότι είσαι πολύ καλύτερα». «Βέβαια υπάρχουν περιστατικά που περνάει πιο βαριά και δεν είναι μόνο οι μεγάλοι σε ηλικία» συμπλήρωσε.

«Το μένω στο σπίτι με οδηγίες δεν σημαίνει ότι δεν φοράω μάσκα ή ότι δεν είμαι αποσωνόμενος ή ότι τρώμε όλοι μαζί» εξήγησε.

Τα πιο σημαντικά