Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠρόεδρος ΚΤΕΛ Μακεδονία σε Μπουτάρη: «Δεν συζητάμε αλλαγή του ονόματος του Σταθμού...

Πρόεδρος ΚΤΕΛ Μακεδονία σε Μπουτάρη: «Δεν συζητάμε αλλαγή του ονόματος του Σταθμού μας»

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στέλνει ο πρόεδρος του Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων «Μακεδονία», κ. Γιάννης Λάμπρου.

Ο κ. Λάμπρου, απαντώντας στην πρόταση Μπουτάρη για αλλαγή του ονόματος του Σταθμού σε ένδειξη καλή θέλησης προς την χώρα των Σκοπίων, σημειώνει ότι η διοίκηση των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» δεν συζητά σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο αλλαγής του ονόματος του Σταθμού.

49251 KTEL STATHMOS MAKEDONIA THESSALONIKI KTEL MAKEDONIAS

«Δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση και δεν βλέπω τον λόγο να αλλάξει το όνομα του Σταθμού μας. Ο σταθμός είναι ιδιωτικός και δεν μπαίνουμε καν στη συζήτηση για κάτι τέτοιο» τονίζει ο κ. Λάμπρου.
Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του κ. Μπουτάρη ότι οι αλλοδαποί επισκέπτες ακούν Μακεδονία και νομίζουν ότι βρίσκονται στα Σκόπια ο κ. Λάμπρου δήλωσε: «δεν έχουμε ακούσει να μπερδεύεται ο κόσμος και να νομίζει ότι βρίσκεται στα Σκόπια».

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» καλεί τον κ. Μπουτάρη να στηρίξει την ένταξη του Σταθμού στον συγκοινωνιακό χάρτη της Θεσσαλονίκης. «Αντί να συμβάλει ο Δήμαρχος στην ένταξη των ΚΤΕΛ στον συγκοινωνιακό σχεδιασμό της πόλης ασχολείται με την πινακίδα του Σταθμού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λάμπρου.

Πηγή: thestival.gr

Τα πιο σημαντικά