Πρόεδρος Αζερμπαϊτζάν σε Έλληνα πρέσβη: «Εμείς υποστηρίζουμε την Τουρκία»

5 Σεπτεμβρίου, 20201:47 ΠΜ
More videos

«Υποστηρίζουμε ανεπιφύλακτα την Τουρκία και θα συνεχίζουμε να την υποστηρίζουμε σε κάθε περίσταση» δήλωσε ο Αζέρος Πρόεδρος Ιλχάμ Αλίγιεφ κατά τη συνάντησή του με τον νέο πρεσβευτή της Ελλάδας στο Μπακού, Νικόλαο Πιπερίγκο.

Ξεκάθαρη στάση υπέρ της Τουρκίας πήρε ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίγιεφ, υποδεχόμενος τον νέο πρεσβευτή της Ελλάδας στο Μπακού, Νικόλαο Πιπερίγκο.

Ο Αζέρος Πρόεδρος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, φροντίζοντας να ενημερώσει τον Έλληνα διπλωμάτη ότι η χώρα του υποστηρίζει σε όλα τα θέματα την Τουρκία.

«Η Τουρκία δεν είναι μόνο φίλη και συνεταίρος μας, δεν είναι μυστικό πως για μας είναι αδελφική χώρα. Υποστηρίζουμε ανεπιφύλακτα την Τουρκία και θα συνεχίσουμε να την υποστηρίζουμε σε κάθε περίσταση» τόνισε ο Αζέρος Πρόεδρος.

Επισημαίνοντας ότι και η Τουρκία υποστηρίζει το Αζερμπαϊτζάν, υπογράμμισε ότι και το Μπακού υποστηρίζει σε όλα τα θέματα την Άγκυρας, συμπεριλαμβανομένων των ερευνών στην Ανατολική Μεσόγειο.

Θέλω να ξέρετε τη στάση μας. Η Τουρκία για μας δεν είναι μόνο μια φιλική χώρα, είναι και αδερφική, και οι Τούρκοι είναι αδέρφια μας. Για τον λόγο αυτό θα ταχθούμε στο πλευρό τους σε όλα τα θέματα» σχολίασε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News