Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΠροχωρημένος μπαμπάς ο Θανάσης Ευθυμιάδης: Οι κόρες μου έγιναν 11, είναι πια...

Προχωρημένος μπαμπάς ο Θανάσης Ευθυμιάδης: Οι κόρες μου έγιναν 11, είναι πια οι ίδιες υπεύθυνες για τη ζωή τους

Για την σχέση που έχει αναπτύξει με τα παιδιά του μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα «φώτα» της δημοσιότητας, φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες», όπου μας προτείνει να αποκτήσουμε μία νέα καθημερινότητα μέσα από τη φυσιολατρία και την πνευματικότητα.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Οι μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες

Αρχικά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στα «χρυσά χρόνια» της ελληνικής τηλεόρασης, τα οποία είχε την τύχη να ζήσει.

«Η πρώτη μεγάλη επιτυχία μου ήταν στο Mega με το “Dolce Vita” 27 χρόνια πριν» εξομολογήθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης και εξήγησε πως η σειρά έβαλε το «λιθαράκι» της στο να απενεχοποιηθούν οι σχέσεις μεγαλύτερων γυναικών με μικρότερους άντρες.

Η σχέση του Θανάση Ευθυμιάδη με τα παιδιά του

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως ο λόγος που πήρε την απόφαση να σταματήσει την τηλεόραση ήταν η αλλαγή στο τρόπο που γίνονταν τα γυρίσματα. «Σε συνδυασμό με το ότι έγινα πατέρας και με περίμεναν τα παιδιά στο σπίτι, κράτησα μόνο το θέατρο που ήταν η πρώτη μου αγάπη. Έζησα τα πρώτα χρόνια των παιδιών μου στο έπακρον» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Ας τη ζήσουν όπως τη θέλουν, δεν υπάρχει καμία υποχρέωση. Έκανα ό,τι μπορούσα μέχρι να γίνουν 11 χρονών, από εδώ και πέρα είναι υπεύθυνα για τη ζωή τους» κατέληξε ο Θανάσης Ευθυμιάδης μιλώντας για τα παιδιά του που μπήκαν στην εφηβεία.Τα πιο σημαντικά