Πριγκίπισσες της Ντίσνεϊ δημιουργημένες ξανά ως βασίλισσες με κόρες

22 Ιουνίου, 2017 2:08 ΜΜ
More videos

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συνέβη στις πριγκίπισσες μετά τα ηλιοβασιλέματα και το ευχάριστο τέλος των παραμυθιών; Ο φωτογράφος Τόνι Ρος με έδρα το Λος Άντζελες, μας βοηθά να δούμε τις ηρωίδες όπως ήταν νέες και ως βασίλισσες. Για να γίνει πιο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα, ζήτησε από τα μοντέλα να φέρουν και τις μητέρες τους, ώστε να παίξουν τους θρυλικούς ρόλους της μαμάς βασίλισσας.

“Η κύρια ιδέα ήταν να απεικονίσω τη σχέση μεταξύ μιας αληθινής μητέρας και μιας κόρης, για να δείξω τις ομοιότητες και τα χαρακτηριστικά που έχουν», αναφέρει ο φωτογράφος. Πράγματι, η νεανική λάμψη κάθε πριγκίπισσας, η οποία συγκρίνεται με την αξιοπρεπή κομψότητα των ώριμων βασιλισσών, δημιουργεί μια εκπληκτική αντίθεση, αλλά και μια ικανοποιητική αίσθηση συνέχειας, χάρις στα φυσικά χαρακτηριστικά που μοιράζονται τα μοντέλα.”

Τα πανέμορφα κοστούμια δημιουργήθηκαν από τη σχεδιάστρια παιδικών ενδυμάτων Νέφι Γκαρσία, που εμπνέεται από τη Ντίσνεϊ.

Η σειρά φωτογραφιών αντικατοπτρίζει δυναμικά τη σχέση μεταξύ της μητέρας και του παιδιού. Οι νεαρές πριγκίπισσες κάποτε θα γίνουν σαν τις βασίλισσες και οι βασίλισσες ήταν κάποτε νέες πριγκίπισσες. Και οι δυο γενιές είναι εξίσου όμορφες και αυτή η παραμυθένια φωτογράφιση το αποδεικνύει. Δείτε παρακάτω τις πριγκίπισσες «τότε και τώρα».

Μουλάν

Tony Ross

Άριελ

Tony Ross

Χιονάτη

Tony Ross

Σταχτοπούτα

Tony Ross

Μπελ

Tony Ross

Ελένα

Tony Ross

[Instagram]

Ακολουθήστε μας στο facebook: