Πριγκίπισσα Θεοδώρα: Ο βασιλικός γάμος στο Πόρτο Χέλι, ο κούκλος γαμπρός και οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι

23 Οκτωβρίου, 20221:58 ΜΜ
More videos

Τα ευχάριστα νεά του γάμου της ανακοίνωσε η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, η οποία θα παντρευτεί στην Ελλάδα τον αγαπημένο της, Μάθιου Κουμάρ.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «Secret» που κυκλοφορεί μαζί με τα «Παραπολιτικά» η Πριγκίπισσα Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ θα έρθουν εις γάμου κοινωνία στις αρχές του καλοκαιριού το 2023 στο Πόρτο Χέλι.

Η Πριγκίπισσα της Ελλάδας και της ∆ανίας, Θεοδώρα, η µικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αρραβωνιάστηκε στο Λονδίνο µε τον εκλεκτό της καρδιάς της, δικηγόρο στο επάγγελµα, ενώ σύντομα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η ίδια είχε δηµοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram µια φωτογραφία τους γράφοντας: «Οι λέξεις δεν µπορούν να εκφράσουν την ευτυχία και τον ενθουσιασµό. Ανυποµονώ να παντρευτώ αυτόν τον υπέροχο άντρα. Σ’ αγαπώ, Mατ».

Η βασιλική οικογένεια στη συνέχεια είχε εκδώσει ανακοίνωση για το ευχάριστο γεγονός: «Οι βασιλείς Κωνσταντίνος και Αννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες της μικρότερης κόρης τους, Θεοδώρας, με τον κ. Μάθιου Κουµάρ. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά µε τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω».

Πριγκίπισσα Θεοδώρα – Η επιθυμία της βασιλικής οικογένειας

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία, ούτε και η τοποθεσία του Μυστηρίου, είναι γνωστό ότι επιθυμία του τέως βασιλιά είναι να γίνει στην Ελλάδα. Αξίζει να σηµειωθεί ότι μέχρι σήμερα ο γάμος τους έχει αναβληθεί αρκετές φορές και αυτό λόγω του ότι υπήρχε η έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού.

Το ζευγάρι, επειδή θέλει να καλέσει και γαλαζοαίματους από το εξωτερικό, θεώρησε ότι για την ασφάλεια όλων έπρεπε ο γάμος να αναβληθεί, όπως και έχει γίνει μέχρι τώρα. Αρχικά η Θεοδώρα και ο Μάθιου είχαν ήδη συμφωνήσει να γινόταν το καλοκαίρι του 2019 στο Πόρτο Χέλι, κάτι που τελικά αναβλήθηκε. Αλλωστε, και οι δύο είναι μαγεμένοι από τις ομορφιές της Ελλάδας, την οποία επισκέπτονται τα καλοκαίρια.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News