Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΠριγκίπισσα Σαρλίν: Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας της για την υγεία...

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας της για την υγεία της- Είναι πολύ ευάλωτη

Ο Μάικ Γουίτστοκ, ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό “έσπασε τη σιωπή του” για τα προβλήματα υγείας της κόρης του αναφέροντας ότι “είναι πολύ ευάλωτη”.

Ο 75χρονος, δήλωσε ότι είναι σίγουρος ότι η κόρη του θα επιστρέψει “πιο δυνατή”.

Πριγκίπισσα Σαρλίν: Σπάει τη σιωπή του ο πατέρας της για την υγεία της - "Είναι πολύ ευάλωτη"

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, παραμένει σε νοσοκομείο λόγω “εξάντλησης”. Η ίδια επέστρεψε στο Μονακό μετά από 10 μήνες στη Νότια Αφρική, όπου πηγές ισχυρίστηκαν ότι “σχεδόν πέθανε”.

Ο πατέρας της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό δεν περίμενε ότι δέκα χρόνια μετά τον γάμο της, στον οποίο την είχε συνοδεύσει με συγκίνηση και χαρά, θα ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η κόρη του είναι “πολύ ευάλωτη” αυτή την περίοδο, σε δηλώσεις του για τα προβλήματα υγείας της ενώ η ίδια παραμένει σε νοσηλευτική μονάδα.

princess Charlene

Ο Μάικ Γουίτστοκ, ο οποίος είναι 75 ετών, δήλωσε ότι παρόλο που η κόρη του Σαρλίν είναι “ευάλωτη” καθώς υπεβλήθη σε “πολλές ιατρικές παρεμβάσεις”, είναι σίγουρος ότι “θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή”.

princess charlene

Ο Μάικ, ο οποίος ζει στην επαρχία Γκαουτένγκ της Νότιας Αφρικής, είπε ότι δεν μπόρεσε να δει την κόρη του κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης παραμονής της στη χώρα, επειδή ανησυχούσε για τους κινδύνους του Covid-19.

Είπε ο 75χρονος: “Ούτε εγώ ήθελα να τη μολύνω γιατί είχε τόσες πολλές ιατρικές επεμβάσεις, είναι πολύ ευάλωτη”. Αλλά αποκάλυψε ότι μιλούσε τακτικά στο τηλέφωνο με την κόρη του, με την οποία είπε ότι έχει “εξαιρετική” σχέση.

princess Charlene

Ο Μάικ πρόσθεσε ότι μιλάει τακτικά και στα εγγόνια του, τα έξι ετών δίδυμα Ζακ και Γκαμπριέλα, τα οποία παραμένουν στο Μονακό με τον πατέρα τους ενώ η Σαρλίν συνεχίζει τη θεραπεία.

MONACO ROYALS

Ο Μάικ, ο οποίος ενθάρρυνε την κόρη του ενώ εκείνη προπονούνταν να γίνει κολυμβήτρια Ολυμπιακών Αγώνων, είπε ότι παραμένει βέβαιος ότι η Σαρλίν θα επιστρέψει “πιο δυνατή” από ποτέ.

Και πρόσθεσε:

“Γνωρίζοντας πόσο σκληρά προπονούνταν, γνωρίζω ότι είναι δυνατή και ότι θα καταφέρει και θα επιστρέψει πολύ πιο δυνατή”.

princess CharleneΗ Σαρλίν επέστρεψε στον σύζυγό της και τα δίδυμα στο Μονακό τον περασμένο μήνα μετά από 10μηνη παραμονή στη γενέτειρά της, τη Νότια Αφρική, ενώ φέρεται να έχει αναρρώσει από τη λοίμωξη από την οποία προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της, η Σαρλίν εισήχθη σε μονάδα θεραπείας σε άγνωστη τοποθεσία, με τον σύζυγό της πρίγκιπα Αλβέρτο να λέει ότι υποφέρει από “εξάντληση, συναισθηματική και σωματική”.

princess charlene

Τα πιο σημαντικά