Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
διεθνήΠρίγκιπας Ουίλιαμ: Επέστρεψε μόνος στα βασιλικά του καθήκοντα – Δεν θέλησε να...

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Επέστρεψε μόνος στα βασιλικά του καθήκοντα – Δεν θέλησε να δει τον Χάρι – Πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια της Κέιτ Μίντλετον

Αναμένεται να αναλάβει έναν πιο προβεβλημένο ρόλο κατά την απουσία του πατέρα του από τη δημόσια ζωή

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντά του μετά την περιπέτεια της Κέιτ Μίντλετον και τη διάγνωση με καρκίνο του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου.

Ο πρίγκιπας της Βρετανίας Ουίλιαμ επέστρεψε σήμερα στις δημόσιες υποχρεώσεις του έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η σύζυγός του Κέιτ και την αποκάλυψη από τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο, ότι πάσχει από καρκίνο, και αναμένεται να αναλάβει έναν πιο προβεβλημένο ρόλο κατά την απουσία του πατέρα του από τη δημόσια ζωή.

Ο Ουίλιαμ ανέβαλε όλες τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του για να ασχοληθεί με τα τρία παιδιά του μετά την προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε η 42χρονη σύζυγός του Κέιτ, στις 16 Ιανουαρίου.

Έκτοτε, ο πατέρας του υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ίδιο νοσοκομείο με την Κέιτ για υπερπλασία του προστάτη προτού ανακοινώσουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τη Δευτέρα, ότι εξετάσεις που ακολούθησαν στον 75χρονο μονάρχη αποκάλυψαν μια μορφή καρκίνου.

Δείτε το βίντεο

Σήμερα, ο Ουίλιαμ, 41 ετών, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τα δύο περιστατικά υγείας των δικών του, όταν θα απονείμει, στη διάρκεια επίσημης τελετής στο Κάστρο του Ουίνδσορ, κρατικές τιμές και αργότερα θα παραστεί σε δείπνο της φιλανθρωπικής οργάνωσης της υπηρεσίας των νοσοκομειακών ελικοπτέρων του Λονδίνου.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Δεν θέλησε να δει τον Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι αναχωρεί από το Λονδίνο μετά από ένα σύντομο ταξίδι για να δει τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, λίγο μετά την ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ ότι ο μονάρχης διαγνώστηκε με καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε την Τρίτη, αφού πήρε πτήση από το Λος Άντζελες τη Δευτέρα και φέρεται να ταξίδεψε στο Clarence House, όπου ζουν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα στο Λονδίνο. Ο πατέρας και ο γιος πιστεύεται ότι είχαν μια σύντομη ιδιωτική συνάντηση, που φέρεται να επανασυνδέθηκαν για πρώτη φορά μετά την τελετή στέψης τον Μάιο του 2023.

Ενώ ο δούκας του Σάσεξ πέρασε χρόνο με τον πατέρα του πριν ο βασιλιάς ταξιδέψει πίσω στο Sandringham, μια βασιλική πηγή δήλωσε ότι δεν υπάρχουν «σχέδια» για να βρεθούν μαζί ο πρίγκιπας Χάρι και ο αδελφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ.Τα πιο σημαντικά