Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
διεθνήΠρίγκιπας Χάρι: Γιατί έβαλε τα κλάματα - Η σταγόνα που ξεχείλισε το...

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί έβαλε τα κλάματα – Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με το Παλάτι

Μία ενέργεια του Παλατιού θεωρήθηκε από τον πρίγκιπα Χάρι «εκδικητική» και αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, υποστηρίζει ειδικός στα βασικά θέματα.

Το 2023 ο πρίγκιπας, Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ είδαν τον βασιλιά, Κάρολο να τους κάνει έξωση από το Frogmore Cottage, το οποίο τους είχε κάνει δώρο στον γάμο τους η βασίλισσα Ελισάβετ.

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας, Χάρι άλλαξε την κύρια κατοικία του από την Βρετανία στις ΗΠΑ με αναδρομική ημερομηνία την περίοδο που εκκένωσαν επίσημα το σπίτι τους στην τον περασμένο Ιούνιο.

prince harry meghan markle

Τώρα συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο δούκας του Σάσσεξ θεώρησε «εκδικητική» την κίνηση του πατέρα του και έγινε «έξαλλος» όταν έμαθε για την έξωση. «Η ιστορία της αλλαγής κατοικίας του Χάρι μπορεί να βγήκε στη δημοσιότητα μόλις τις τελευταίες ημέρες, αλλά στην πραγματικότητα ο Χάρι άλλαξε αθόρυβα την κύρια κατοικία του ήδη από τις 29 Ιουνίου 2023 – την ίδια ημέρα που έγινε έξωση στον ίδιο και την Μέγκαν έκαναν από το Frogmore Cottage στο κτήμα του Ουίνδσορ. Αυτή είναι η ημερομηνία που αναφέρεται σε νέα έγγραφα που κατατέθηκαν στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα», τόνισε ο Τομ Κουίν.

Ο ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων αποκάλυψε ότι αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον δευτερότοκο γιο του βασιλιά, Καρόλου. «Εκείνη την εποχή, λίγοι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι ήταν χαστούκι στο πρόσωπο για τον Χάρι η έξωση από το Frogmore και ήταν η τελευταία σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», σημείωσε ο συγγραφέας.

prigkipas chari

Ο Τομ Κουίν ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι ήταν «εντελώς έξαλλος» για την έξωση από το Frogmore. «Ο Χάρι ήταν εντελώς έξαλλος και έκλαιγε για την έξωση από το Frogmore. Ένιωθε ότι ο πατέρας του δεν είχε κανένα δικαίωμα να το κάνει και ότι ήταν καθαρά εκδικητικό», σημείωσε ο συγγραφέας.

Και πρόσθεσε ότι ο πρίγκιπας, Χάρι δεν καταλάβαινε γιατί το να αποχωρήσει από την θέση του ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας έπρεπε να του στερήσει την πριγκιπική κατοικία του στην Βρετανία.

«Ο Χάρι το εξέλαβε ως μια σκληρή απόρριψη, μια οδυνηρή υπενθύμιση όλων όσων ένιωσε όταν ο πατέρας του τσακωνόταν με τη μητέρα του κατά τη διάρκεια του μακρόχρονου, επώδυνου διαζυγίου τους», ανέφερε ο Τομ Κουίν.

Τα πιο σημαντικά