Πρεμιέρα κάνει ο Ευαγγελάτος από την Δευτέρα – Τι του εύχεστε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν;

18 Αυγούστου, 20215:50 ΜΜ
More videos

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και το LIVE NEWS επιστρέφουν στο τηλεοπτικό με σκοπό καθημερινά να συνεχίσουν να ενημερώνουν τους τηλεθεατές για τις σημαντικότερες ειδήσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 16:20, το LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο θα είναι στο MEGA και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού:

«Η ενημερωτική εκπομπή που κατέκτησε την πρώτη θέση στις επιλογές των τηλεθεατών επανέρχεται δυναμικά για το καθημερινό απογευματινό ραντεβού. Όλα τα θέματα της επικαιρότητας, αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων είναι εδώ στην πληρέστερη αποτύπωσή τους. Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας για την αναλυτική, ζωντανή και άμεση παρουσίαση των μεγάλων θεμάτων το LIVE NEWS θα συνεχίσει να κάνει την διαφορά και να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών».

Τη σκηνοθεσία της εκπομπής έχει αναλάβει ο Δημήτρης Λαζάνης, την αρχισυνταξία οι Αντώνης Τσολιάς, Σταυριανή Καραμανίδη, Άννα Μαρινάκη και στη δημοσιογραφική ομάδα είναι οι: Γιώργος Χαϊδεμένος, Τζίνα Αρβανίτη, Κώστας Αττίας, Ευφροσύνη Κυριαζή, Μάρκος Βελετάς, Αντωνία Χατζηνικολαϊδη.

Από τη Δευτέρα λοιπόν 23 Αυγούστου και κάθε μέρα στις 16:20, στο MEGA, ο Νίκος Ευαγγελάτος με το LIVE NEWS θα είναι στον αέρα ώστε να ενημερώνει γρήγορα και άμεσα τους τηλεθεατές για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο…!

Πηγή: newsit

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News