Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠράξη αγάπης από το Zara Καλαμάτας: Υιοθέτησαν ένα τρίποδο αδεσποτάκι που είχε...

Πράξη αγάπης από το Zara Καλαμάτας: Υιοθέτησαν ένα τρίποδο αδεσποτάκι που είχε βρεθεί σε άσχημη κατάσταση

Σε μια υπέροχη και ανιδιοτελής κίνηση προχώρησαν οι υπάλληλοι ενός καταστήματος Zara στην Καλαμάτα οι οποίοι υιοθέτησαν ένα τρίποδο αδέσποτο σκυλί αφού πρώτα το περιέθαλψαν, καθώς περιφερόταν σε άθλια κατάσταση, στους δρόμους της πόλης, τους τελευταίους μήνες.

Η επιχείρηση στο πλευρό τρίποδου αδέσποτου σκυλιού

Όλο και περισσότερες φιλοζωικές οργανώσεις, εθελοντές και εταιρείες κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να βοηθήσουν τα αδέσποτα σκυλιά, όπως να παρέχουν τροφή και φάρμακα, κάτι που έγινε και με τον τρίποδο Τζακ.

Ο Τζακ βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στην Αριόπολη, τον περασμένο Φεβρουάριο και πολύ πεινασμένος. Καθώς το ένα του πόδι είχε ακρωτηριαστεί, κρίθηκε αδύνατη η επανένταξή του στην κοινωνία, οπότε υιοθετήθηκε.

Το τρίποδο αδεσποτάκι βρήκε την αγάπη που του αξίζει

Όπως αναφέρει η ομάδα: «Οι εργαζόμενοι του καταστήματος Ζάρα της Καλαμάτας υιοθέτησαν εικονικά τον Τζακ μας τον τριποδάκο. Η χαρά μας ήταν μεγάλη όταν η υπεύθυνη του καταστήματος μας κάλεσε και μας ρώτησε με τι τρόπους θα μπορούσαν να βοηθήσουν το σύλλογό μας, καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τα ζώα και αναγνωρίζουν το έργο που προσφέρουμε! Έτσι κατέληξαν στην εικονική υιοθεσία… Κάθε μήνα δηλαδή ο κάθε υπάλληλος θα δίνει ένα μικρό ποσό και το σύνολο θα γίνεται τροφή του Τζακ ή ό,τι άλλο χρειαστεί… Η προσφορά δε θέλει μεγάλες τσέπες μα μεγάλη καρδιά και για ακόμα μια φορά μας το απέδειξαν νέοι εργαζόμενοι άνθρωποι».

922 800x600 1 923 600x800 1 924 800x800 1 925 800x800 1 926 800x800 1 927 800x800 1

Τα πιο σημαντικά