Πούτιν για παραδοσιακές αξίες: «Η γυναίκα είναι γυναίκα και ο άνδρας είναι άνδρας»

24 Δεκεμβρίου, 20211:31 ΠΜ

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ρωτήθηκε για την «κουλτούρα της ακύρωσης» και την ώθηση προς την «ισότητα». «Η Ρωσία αναπόφευκτα θα επηρεαστεί».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου του, ρωτήθηκε για την «κουλτούρα της ακύρωσης» και την ώθηση προς την «ισότητα».

Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε πως η Ρωσία αναπόφευκτα θα επηρεαστεί από πολιτιστικές αλλαγές σε άλλα έθνη και πρόσθεσε ότι προσωπικά προτιμά τις «παραδοσιακές αντιλήψεις» για τα θέματα φύλου και μπερδεύεται με τις «εκκεντρικές υποθέσεις».

Σε αυτό το σημείο έφερε ως παράδειγμα μία υπόθεση στις ΗΠΑ, όπου ένας καταδικασμένος για βιασμό δήλωσε γυναίκα και ζήτησε να μεταφερθεί σε φυλακές γυναικών. Εκεί, βίασε τη συγκρατούμενή του.

«Πρέπει να υπάρχει κοινή λογική» είπε ο Πούτιν.

«Ακολουθώ την παραδοσιακή προσέγγιση ότι η γυναίκα είναι γυναίκα, ο άντρας είναι άντρας, η μητέρα είναι μητέρα, ο πατέρας είναι πατέρας. Και ελπίζω ότι η κοινωνία μας έχει εσωτερική ηθική προστασία» πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο, δήλωσε ότι τα γυναικεία αθλήματα θα πάψουν να υπάρχουν εάν επιτραπεί σε άνδρες που έκαναν αλλαγή φύλου να αγωνίζονται.

Τέλος, υποστήριξε ότι η μάχη κατά του «σκοταδισμού» της Δύσης θα πρέπει να υποστηρίζεται από παραδοσιακές αξίες.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News