Πούμα δραπέτευσε και κρατούσε σκύλο από τον λαιμό για 8 λεπτά

2 Οκτωβρίου, 2018 12:55 ΠΜ
More videos

Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένα τεράστιο αρσενικό πούμα εισέβαλε στον κήπο μιας οικογένειας στην Ρωσία και έσφιγγε τον λαιμό του σκύλου για 8 λεπτά.

Οι τρομοκρατημένοι ιδιοκτήτες στην Ρωσία ήταν πολύ φοβισμένοι για να βγουν έξω. Ένας άλλος σκύλος γάβγιζε στο πούμα αλλά ήταν και αυτός πολύ φοβισμένος για να επέμβει.

Οι κάτοικοι του χωριού Κοζίνο στην Μόσχα ανέφεραν ότι το πούμε ήταν το κατοικίδιο ενός ολιγάρχη της περιοχής.

Δείτε το βίντεο

Το πούμα δαγκώνει τον άτυχο σκύλο στον λαιμό για 8 ολόκληρα λεπτά.

Το πούμα έμεινε 1,5 ώρα στον κήπο της οικογένειας Μιρανκόβ πριν έρθουν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που το ακινητοποίησαν.

Ευτυχώς, ο άτυχος σκύλος κατάφερε να επιζήσει από το βασανιστήριό του.

“Άκουσα τα σκυλιά μου να φωνάζουν. Όταν βγήκα έξω είδα ένα πούμα να κρατάει το ένα από αυτά από τον λαιμό. Στην αρχή ένιωσα χαμένη”, ανέφερε η ιδιοκτήτρια των σκύλων.

“Αμέσως σκέφτηκα την 5χρονη κόρη μου που συνήθως παίζει στον κήπο αλλά ευτυχώς ήταν μέσα στο σπίτι. Κράταγε τον σκύλο μου από τον λαιμό για τουλάχιστον 8 λεπτά”, πρόσθεσε.

“Όταν ήρθαν οι υπηρεσίες διάσωσης έριξαν αναισθητικό στο πούμα. Ευτυχώς ο σκύλος μου γλίτωσε έχοντας μόνο ένα μικρό τραυματισμό”, ανέφερε.

Οι ντόπιοι απαιτούν να παρθούν δράσεις για ενάντια στους Ρώσους που κρατάνε επικίνδυνα ζώα ως κατοικίδια.

“Ήταν ένα ενήλικο πούμα. Δεν ήταν αστείο. Μπορεί να σπάσει τον λαιμό ενός παιδιού σε δευτερόλεπτα”, ανέφερε ένας από αυτούς.

[dailymail]