Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠούλnσε τη βiλα, άλλαξε επάγγελμα: Στρоφή στην καρıέρα του κάνει ο Πέτρος...

Πούλnσε τη βiλα, άλλαξε επάγγελμα: Στρоφή στην καρıέρα του κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης που περνά δύσκоλες μέρες

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά από την δίκη για τις απόπειρες βιασμού και τον βιασμό, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να βάλει τη ζωή του σε τάξη.

Ειδικότερα, το δικαστήριο επέβαλε στον ηθοποιό ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση 8 ετών ομόφωνα, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, για τις δύο απόπειρες βιασμού, ενώ για την κατηγορία του βιασμού κρίθηκε ομόφωνα αθώος, λόγω αμφιβολιών.

Νέα αρχή προσπαθεί να κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά τη δίκη

Ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση που άσκησε και έτσι θα παραμείνει εκτός φυλακών μέχρι το εφετείο, υπό τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και της δημοσιογράφου, Γιώτας Κηπουρού, κάνουν λόγο ότι στο πλευρό του ηθοποιού βρίσκεται μέχρι σήμερα η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, με την οποία αποφάσισαν να μετακομίσουν σε νέο σπίτι, στο κέντρο της Αθήνας, αφήνοντας την πολυτελή μεζονέτα τους στο παλαιό Ψυχικό.

Η πληρωμή των χρεών του Πέτρου Φιλιππίδη

Μάλιστα, κατάφεραν να την πουλήσουν, έναντι ενός πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού, με το οποίο ξεπλήρωσαν τα χρέη που υπήρχαν σε εφορία και τράπεζα.

Όσον αφορά την υποκριτική, ο Πέτρος Φιλιππίδης γνωρίζει ότι δεν υπάρχει χώρος για αυτόν, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο.

Ο ηθοποιός, παρά το γεγονός ότι νιώθει ικανοποίηση για την απόφαση του δικαστηρίου στο σκέλος που αφορά την αθώωση του, υπογραμμίζει μέσω των συνηγόρων του πως θα συνεχίσει τη μάχη και σε δεύτερο βαθμό, προκειμένου να δικαιωθεί πλήρως.

Όπως σημειώθηκε στο «Το πρωινό», ο Πέτρος Φιλιππίδης επισκέφθηκε πριν ένα μήνα, για ψώνια, δημοφιλές κατάστημα οπτικών ειδών, στην Πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα.

Επειδή πολλοί αναρωτήθηκαν για την γυναίκα δίπλα του, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι «ο Πέτρος Φιλιππίδης κυκλοφορεί κανονικά έξω, βγαίνει έξω, έχει φίλους, πάει για φαγητό. Δεν πάει στα μπουζούκια, στο κατάστημα οπτικών στη Γλυφάδα πήγε. Και αυτή δίπλα του είναι η ιδιοκτήτρια, το ξέρω γιατί πηγαίνω κι εγώ στο ίδιο μαγαζί. Πήγαινε από παλιά εκεί».

Δείτε το βίντεοΤα πιο σημαντικά