Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
Ελλάδα«Πούλnσα τα χωράφια μου για να γυρίσω το βίντεο κλιπ»: Η οıκоνоμıκή...

«Πούλnσα τα χωράφια μου για να γυρίσω το βίντεο κλιπ»: Η οıκоνоμıκή καταστpοφή της Μαρίνας Σάττι

Λίγο πριν αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Γεια Σου με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στη Eurovision 2024 που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις 7 και 11 Μαΐου στη Σουηδία.

«Δεν φοβάμαι τις κάμερες, παλιά φοβόμουνα, αλλά παλιά τα φοβόμουνα και όλα και το τι θα πει ο κόσμος. Καταλαβαίνω ότι με γνωρίζουν περισσότεροι απ’ ό,τι πριν αυτή την περίοδο. Δεν έχω αλλάξει κάτι στη ζωή μου, τα ίδια κάνω. Βγαίνω έξω με τις πιτζάμες μου και μετά λέω “ωχ, έχει κάμερες”. Παλαιότερα έχω πουλήσει χωράφι στη Κρήτη για να γυρίσω βίντεο κλιπ».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Ζάρι»

«Υπάρχει μία πολύ συγκεκριμένη εικόνα για την Ελλάδα, αυτά τα στάνταρ κλισέ. Μου άρεσε να κάνω πλάκα και λίγο χιούμορ πάνω σ’ αυτό. Το μεγαλύτερο μέρος γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας, δεν παραποιήσαμε κάτι, δεν αλλάξαμε κάτι».

Ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τη σκηνική εμφάνισή της: «Πριν ανέβω στη σκηνή θα κάνω σίγουρα ζέσταμα σώματος και φωνής, σίγουρα να περάσουμε τη χορογραφία με τα παιδιά. Για μία συναυλία έχεις τον χρόνο να ζεσταθείς, αυτό όμως είναι σπριντ τριών λεπτών και δεν προλαβαίνεις να το βρεις στην πορεία, θα πρέπει να είμαι από πριν σ’ ένα peak ενέργειας. Το τραγούδι έχει από μόνο του μία σκηνοθεσία. Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα περπατήσω, που θα χορέψουμε και χιπ χοπ και παραδοσιακό και λαϊκό».

Και κλείνοντας εξομολογήθηκε η Μαρίνα Σάττι: «Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε στη Eurovision 2024, αλλά ελπίζω να τα σπάσουμε».

Μ. Σάττι: «Έχω πουλήσει χωράφι στη Κρήτη, για να γυρίσω βίντεο κλιπ»

Έξαλλοι στην Εκκλησία με τη Μαρίνα Σάττι «Τεράστιο λάθος αυτό. Δεν γίνεται να κάνεις τον παπά και να ψάλλεις»
Η εκπρόσωπος της χώρας μας στην φετινή eurovision Μαρίνα Σάττι είναι σίγουρα ένα από τα πλέον συζητήσιμα πρόσωπα τον τελευταίο καιρό. Τόσο και με το τραγούδι της φετινής συμμετοχής “Ζάρι” καθώς έχει προκαλέσει ποίκιλες αντιδράσεις. Αλλά και με το ταπεραμέντο και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα. Αυτή τη φορά προκάλεσε αντιδράσεις στον χώρο της εκκλησίας και σε αρκετούς που περιστρέφονται γύρω από αυτήν.

Μαρίνα Σάττι: «Σκανδάλισε» τους εκκλησιαστικούς κύκλους

Η Μαρίνα Σάττι φαίνεται ότι προκάλεσε αντιδράσεις στους κύκλους της εκκλησίας, καθώς κοινοποίησε ένα βίντεο από το TikTok όπου τρεις νεαροί ερμηνεύουν το «Ζάρι» σαν να είναι ένας εκκλησιαστικός ύμνος . Το συγκεκριμένο βίντεο δεν πέρασε απαρατήρητο και από την ελληνική showbiz και σχολιάστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και θεωρήθηκε αρκετά αστείο. Ωστόσο, ο Ανδρέας Καραγιάννης δεν φάνηκε να δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμό με αυτήν την εκτέλεση του τραγουδιού κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής σύνδεσης με την εκπομπή.

Και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εξαρχής είναι λάθος αυτό. Δεν γίνεται να υποδύεσαι ότι είσαι παπάς και ότι ψάλλεις ύμνους. Αυτοί που ψάλλουν ύμνους είναι καταρτισμένοι, το έχουνε σπουδάσει. Δεν μπορεί να βγαίνει ο μαντραχαλάς και να υποδύεται ότι κάνει τους ύμνους»

Α. Καραγάννης για διασκευή του «Ζάρι»: «Τρεις μαντραχαλάδες με μούσια κοροϊδεύουν βυζαντινούς ύμνους»
Τα πιο σημαντικά