Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
διάφοραΠουλάει κομποσκοίνια για να ζήσει: Φανερά αδυνατισμένη η Ναταλία Λιονάκη

Πουλάει κομποσκοίνια για να ζήσει: Φανερά αδυνατισμένη η Ναταλία Λιονάκη

Χρόνια μετρά η ολοκληρωτική αφιέρωση της Ναταλίας Λιονάκη στον Θεό, με την ηθοποιό που συμμετείχε στις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές, να έχει απομονωθεί και να ζει πλέον μακριά από όλους και από όλα. Όμως πώς είναι σήμερα η 46χρονη ηθοποιός; Η ίδια απαθανατίστηκε φανερά αδυνατισμένη να πουλά κομποσκοίνια για να ζήσει

Η Ναταλία κλείστηκε αρχικά σε μοναστήρι στην Κρήτη, ενώ στη συνέχεια πήρε την απόφαση και άφησε το μοναστήρι και επέστρεψε στο σπίτι της στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι!

Όταν η Ναταλία είχε γίνει μοναχή, η μητέρα της είχε καταγγείλει τον ηγούμενο της Μονής στην Κρήτη για προσηλυτισμό και μετά από διάφορα επεισόδια, η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της! Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο σύντροφός της που την ώθησε να στραφεί στο Θεό.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή η απόφαση της δεν ήταν οριστική, καθώς τελικά διάλεξε το δρόμο του μοναχισμού. Σήμερα ακούει μόνο στο Μοναχή Φεβρωνία. Στις 14 Αυγούστου 2017 έγινε και επίσημα μοναχή. Πιο συγκεκριμένα εκάρη στην Κένυα, με τη στήριξη του πνευματικού της, πατέρα Απόστολου.

natalia lionaki adinatismeni simera

Σύμφωνα με το ciao η Ναταλία Λιονάκη βρίσκεται συχνά στην Αγία Παρασκευή καθώς έχει βρει εκεί ένα κατάστημα για να τυπώνει σχέδια για τα κεντήματά της.

«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά , την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές. Όταν την είχαμε πρωτοδεί, νομίσαμε πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι.

natalia lionaki adinatismeni

Μετά, καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός. Έρχεται εδώ γιατί έχει βρει τα κατάλληλα μηχανήματα που τυπώνουν πάνω σε καμβά διάφορα σχέδια για κεντήματα. Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δεν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της.» εξήγησε άνθρωπος στο περιοδικό που την έχει δει από κοντά.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ναταλία Λιονάκη πουλάει κομποσκοίνια και κεντήματα που φτιάχνει η ίδια προκειμένου να βγάζει τα προς τα ζην.

Τα πιο σημαντικά