Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΠού θα τοποθετηθεί και τι θα γράφει η τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου

Πού θα τοποθετηθεί και τι θα γράφει η τέφρα της Μαίρης Χρονοπούλου

Στην τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου, αναφορικά με το πού θα τοποθετηθεί η τέφρα της, αναφέρεται δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

Όπως σημειώνεται στο σχετικό δημοσίευμα, η σορός της αείμνηστης ηθοποιού θα μεταφερθεί στο πανεπιστημιακό νεκροτομείο, ώστε να εκτελεστεί γρηγορότερα η διαδικασία νεκροτομής και να μην υπάρχει χρόνος αναμονής.
Στη συνέχεια, η σορός της Μαίρης Χρονοπούλου θα παραληφθεί από γραφείο τελετών της Παιανίας, στο οποίο η ίδια έχει αφήσει υπεύθυνη δήλωση ανάθεσης της διαδικασίας αποτέφρωσής της, και θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, όπου οι φίλοι της ηθοποιού θα μπορέσουν να την αποχαιρετήσουν όπως η ίδια επιθυμούσε.

Τελευταία επιθυμία της ήταν να τοποθετηθεί η τέφρα της σε μνημείο που ζήτησε να κατασκευαστεί στον αύλειο χώρο του σπιτιού της στην Παιανία, όπου διέμενε ως την τελευταία στιγμή της ζωής της, ενώ εκεί είχε και το μοιραίο ατύχημα που οδήγησε, τελικά, στον θάνατό της.
Σύμφωνα με την «Espresso», το μνημείο που θα τοποθετηθεί στο κτήμα των 9 στρεμμάτων, θα φέρει επιγραφή: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».
Τα πιο σημαντικά