Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
επικαιρότηταPower of Love: Το ξέσπασμα της Αθηνάς που τη φωνάζουν «βρωμιάρα»

Power of Love: Το ξέσπασμα της Αθηνάς που τη φωνάζουν «βρωμιάρα»

Για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με τα θέματα καθαριότητας που αντιμετώπιζαν τα κορίτσια την προηγούμενη εβδομάδα εκμυστηρεύτηκε στο μεσημεριανό επεισόδιο του Power of Love η Αθηνά Χρυσαντίδου. Με την Κλαούντια και την Μαρίνα κάθισαν στον καναπέ και μίλησαν, όταν ξαφνικά μπήκε η Άννα και ξέσπασε στην Αθηνά αφού συζητούσε το θέμα πολύ ώρα.

«Παιδιά δύο ώρες συζητάτε το ίδιο πράγμα! Κόφτε το! Είναι άλλοι 4 άνθρωποι που ακούνε συνέχεια το ίδιο πράγμα!», ξεσπά η Άννα με την Αθηνά να την διακόπτει λέγοντας ότι αυτό θέλει να συζητήσει και αν ενοχλεί τα κορίτσια, τότε θα αλλάξει κουβέντα. «Δεν με ακούς όμως! Δεν με ακούς! Συνέχισε εσύ επτάμιση ώρες για τα πιάτα! Ε, κάτσε και συζήτα εσύ!», επιμένει η Άννα Λορένη με τις άλλες κοπέλες να παραμένουν αμέτοχες.

«Τραγικό! Θα συζητήσουμε και δέκα ώρες άμα χρειαστεί! Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει! Μα, είναι δυνατόν; Τι σε νοιάζει εσένα αν θέλω εγώ να το συζητήσω και δεκαπέντε ώρες;», λέει η Αθηνά όσο η Άννα παίρνει τον καφέ της και φεύγει από το σημείο που καθόντουσαν τα κορίτσια.

Δείτε στο βίντεο τι είπαν η Άννα Λορένη και η Αθηνά Χρυσαντίδου:

Τα πιο σημαντικά