Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαPower of Love: Άγριος καβγάς. Ανησύχησαν οι γυναίκες από τις φωνές και...

Power of Love: Άγριος καβγάς. Ανησύχησαν οι γυναίκες από τις φωνές και έτρεξαν

Μπάχαλο έγιναν στο σπίτι του Power of Love λίγο μετά την είσοδο του Ανδρέα Ανδρεανού. Ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί τσακώθηκαν πολύ άγρια και βρέθηκαν μια ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια. Και οι δύο πλευρές ανέβασαν πάρα πολύ τους τόνους, σε τέτοιο βαθμό που οι γυναίκες ανησύχησαν από τις φωνές και πήγαν δίπλα για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.

«Ο Σωκράτης έβγαλε τον πραγματικό του εαυτό. Αυτόν που προσπαθούμε τόσο καιρό να δείξουμε εμείς ότι είναι πίσω από τις κάμερες και ότι δεν είναι όλα για τον κόσμο. Λυπάμαι πάρα πολύ που ασχολήθηκε με την ηλικία γιατί έδειξε άλλο ένα κόμπλεξ που έχει. Και είναι κρίμα να τα βάζει με κάποιους ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροί του και να αναφέρει και τις οικογένειες. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή αυτό με τον Σωκράτη έπρεπε να γίνει. Λυπάμαι που έγινε αυτή τη στιγμή και δεν έγινε πιο νωρίς για να δείξει και τον πραγματικό του εαυτό», είπε ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης μετά τον καβγά.

«Είχα έναν έντονο διαπληκτισμό με τον Νίκο και θεωρώ ότι ειπώθηκαν αλήθειες από μέρους μου. Αυτό που είπα περί ηλικίας, τεσσάρων παιδιών, δεν είναι κάτι που έπιασα στο στόμα μου. Είπα αυτό που ο κόσμος ξέρει και βλέπει», είπε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί.

Δείτε τι έγινε στο Power of Love…

Τα πιο σημαντικά