Πουλάνε σπίτια με ένα ευρώ στη Σικελία!

Αυγ 10, 2014 1:56 ΜΜ
More videos

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να πραγματοποιήσουν τις εργασίες αναπαλαίωσης των κατοικιών.

Σε μια προσπάθεια να δώσουν και πάλι ζωή στο εγκαταλελειμμένο χωριό Γκάντζι στη Σικελία, οι κάτοικοί του αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια μοναδική προσφορά, διαθέτοντας σπίτια προς πώληση για ένα μόλις ευρώ.

Το τοπικό συμβούλιο της περιοχής αποφάσισε να βγάλει στο σφυρί 20 περίπου κατοικίες, ωστόσο, οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να πραγματοποιήσουν τις εργασίες αναπαλαίωσης των κατοικιών.

Ειδικότερα, οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να δώσουν 5.000 ευρώ στο δημοτικό συμβούλιο ως εγγύηση ότι θα ανακαινίσουν τα σπίτια και μόλις τα επιδιορθώσουν θα μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Οι εργασίες της ανακαίνισης, το κόστος των οποίων αγγίζει τα 35 χιλιάδες ευρώ, θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εντός πέντε ετών, στο τέλος των οποίων τα σπίτια θα επιτηρούνται από τις αρχές για να βεβαιώνεται πως μπορεί να κατοικηθούν σύμφωνα με τους νόμους της γείτονος χώρας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ήδη δύο από τα σπίτια αγοράστηκαν από έναν Ιταλό επιχειρηματία και τη Ρωσίδα σύζυγό του που ζουν στο Άμπου Ντάμπι.

protothema.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: