«Πόσο ταλέντο χωράει μια φωτογραφία»: Αποθεώθηκαν ξανά Καβογιάννη και Αλεξίου στο Maestro

9 Δεκεμβρίου, 20222:48 ΜΜ
More videos

Στα πρώτα trends του Twitter φιγουράριζε και πάλι η σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το βράδυ της Πέμπτης, καθώς παρακολουθήσαμε το καθηλωτικό όγδοο επεισόδιο το οποίο έφερε ξανά καταιγιστικές εξελίξεις.

Λίγο πριν κλείσει η αυλαία του πρώτου κύκλου του “Maestro”, αφού την ερχόμενη Πέμπτη θα δούμε το ένατο και τελευταίο επεισόδιο, η σπουδαία Μαρία Καβογιάννη συγκλόνισε και πάλι με την ερμηνεία της στη σκηνή του ξυλοδαρμού από τον βίαιο σύζυγό της, Χαράλαμπο, ο οποίος και θα πέσει νεκρός στο επόμενο επεισόδιο.

Φυσικά, “βροχή” έπεσαν τα σχόλια στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και για την υπέροχη Χαρούλα Αλεξίου, η οποία κυριολεκτικά είναι μία “αποκάλυψη” στη σειρά, καθώς κανείς δεν φανταζόταν πως θα μας χάριζε και τόσο εξαιρετικές τηλεοπτικές στιγμές και με το υποκριτικό της ταλέντο.

“Maestro” – Τι είδαμε στο επεισόδιο “Αυτοάνοσα”

Η μοίρα παίζει σκληρά παιχνίδια. Όλα ανατρέπονται στην πιο κρίσιμη στιγμή…

Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια. Ο Χαράλαμπος απομακρύνει από το φεστιβάλ τη Μαρία και τον Σπύρο, ο οποίος φαίνεται να αποδέχεται τη μοίρα του. Η Μαρία ανακαλύπτει κάτι για τον άντρα της που τη φτάνει στα όριά της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News