Πόσο έχουν αλλάξει διάσημες ράτσες σκύλων τα τελευταία 100 χρόνια.

4 Σεπτεμβρίου, 2016 6:02 ΜΜ
More videos

Οι άνθρωποι διαλέγουν την ράτσα του σκύλου που θέλουν με βάση την διάθεση και τα αισθητικά τους κριτήρια. Και παρόλο που το να μπορούμε να επιλέξουμε τον σκύλο που μας αρέσει είναι προνόμιο, θα πρέπει να έχουμε στο νου μας, ότι το κάθε σκυλί έχει την δική του προσωπικότητα και τις δικές του ξεχωριστές ανάγκες.

Παρακάτω θα δείτε τις 6 πιο δημοφιλείς ράτσες σκύλων και πόσο έχει αλλάξει η εμφάνισή τους τα τελευταία 100 χρόνια.

Ντάχσχουντ

Αυτή η ράτσα σκύλου εμφανίστηκε πρώτη φορά στην Γερμανία πριν από 400 χρόνια. Παλιότερα, ο λαιμός τους ήταν σε καλύτερη αναλογία με το σώμα τους. Τώρα, αυτά τα σκυλιά έχουν προβλήματα με τον λαιμό και τα πόδια τους.

1

Ghislaine

Γερμανικός Ποιμενικός

Αυτή η ράτσα εμφανίστηκε γύρω στο 1850 και είχε πιο λεπτή κοιλιά. Σήμερα, χρησιμοποιούνται κυρίως για λόγους ασφάλειας ή προπόνησης.

2

RVADrewsPix

Παγκ

Τα παγκ δημιουργήθηκαν από μια κινέζικη ράτσα σκύλου και εκτράφηκαν από τους Πορτογάλους τον 15ο και 16ο αιώνα. Σήμερα, είναι πολύ δημοφιλή, αλλά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

3

tjortenzi2012

Μπουλ Τεριέ

Αυτή η ράτσα εμφανίστηκε το 1800 και είναι διασταύρωση Αγγλικού Τεριέ και Μπουλντόγκ. Το σχήμα του κεφαλιού τους έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια.

4

Madlab Bull Terrier

Αγίου Βερνάρδου

Τα πρώτα σκυλιά Αγίου Βερνάρδου χρησιμοποιούνταν ως στρατιώτες στον ρωμαϊκό στρατό. Τώρα, έχουν πιο χοντρό τρίχωμα, μεγαλύτερο κρανίο και πλατύτερο πρόσωπο. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις αρθρώσεις και τα εσωτερικά τους όργανα.

5

Marcia O’Connor

Αγγλικό Μπουλντόγκ

Η συγκεκριμένη ράτσα έχει αλλάξει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, αφού έχουν γίνει αρκετά μεγαλύτερα. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την υγεία τους και αρρωσταίνουν εύκολα.

6

Tammy Lo
Ακολουθήστε μας στο facebook: