Πόσο χρονών είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Σίγουρα μικρότερη από όσο νομίζετε

25 Μαρτίου, 2018 10:54 ΠΜ
More videos

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών αλλά και των τελευταίων 2 μηνών είναι σίγουρα η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λόγω της συμμετοχής της στο Survivor από όπου αποχώρησε πρόσφατα.

Όταν πήρα την απόφαση να μπω στο survivor δεν πίστευα ούτε εγώ να σας πω την αλήθεια ότι πάω..δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι το έζησα και δεν το ονειρεύτηκα! Το πιο περίεργο είναι ότι θα ήθελα να είμαι ακόμα στην καλύβα και θα έλεγα άλλες 1000 φορές ξανά το ΝΑΙ! Στην ζωή μου όποτε είπα ΠΟΤΕ με διεύψευσα και όποτε πήγα με την ΚΑΡΔΙΑ δεν έχασα. Εσείς είστε ο λόγος που έμεινα 59 μέρες σ´αυτό το μαγικό μέρος και κάθε φορά η δύναμη σας με γέμιζε πίστη και δύναμη!!! Σας είμαι ευγνώμων, γιατί αυτό που μου χαρίσατε είχε τη μεγαλύτερη αξία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ-το μάθημα της ζωής μου! Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά ❤ 22-1-2018 —>21-3-2018

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on

Πολλοί αναρωτιούνται τι ηλικία έχει. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λοιπόν, γεννήθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 1988 στη Ρόδο, όπου και μεγάλωσε μέχρι που ολοκλήρωσε το λύκειο. Στη συνέχεια πέρασε στη Φιλοσοφική στην Αθήνα όπου και μετακόμισε μόνιμα προκειμένου να σπουδάσει. Παράλληλα με τη σχολή της άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο. Πριν 11 χρόνια και συγκεκριμένα το 2007 κατέκτησε τον τίτλο “Miss Europe face 2007”. Έκανε διαφημιστικά για την τηλεόραση, συμμετείχε σε τηλεοπτική σειρά σε μια σκηνή με το Μέμο Μπεγνή και φυσικά ως μοντέλο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το 2012 ξεκίνησε τη συνεργασία της ως συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά” με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού ενώ το 2013 ήταν συμπαρουσιάστρια στην ίδια εκπομπή με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Λίγο αργότερα ανέλαβε το ρόλο της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» για 3 χρόνια. Τη χρονιά που μας πέρασε μπήκε σε ρυθμούς εξεταστικής στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, μιας και πήρε την απόφαση να ξαναγυρίσει στα θρανία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λοιπόν κλείνει τα 30 έτη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε μας στο facebook: