Πόσο αστείος ο Αλεξάνδρου – «Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μην γελάς! Εντάξει;»

12 Ιανουαρίου, 20227:17 ΜΜ
More videos

Για να γίνεις παρουσιαστής στην τηλεόραση ακόμη και πανελίστας απαιτείται να έχεις τρία βασικά χαρακτηριστικά. Να είσαι ακομπλεξάριστος, να έχεις αντικείμενο και το σημαντικότερο να αρθρώνεις σωστά την Ελληνική γλώσσα. Το πρώτο κομμάτι έχει να κάνει με την συμπεριφορά την αγωγή και την προσωπικότητα σου…

Το δεύτερο με την επαγγελματική επάρκεια και το τρίτο με την παιδεία σου.

  • Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε πώς στα περισσότερα τραπέζια “συναντάμε” ακριβώς το αντίθετο. Η γενιά Βασάλου, Αλεξάνδρου αλλά και Φραγκολιά, αποδεικνύει πώς αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις έχουν χάσει τον δρόμο. 

Αυτός ο εκτροχιασμός επιλογών έχει υποχρεώσει πολλούς αξιόλογους δημοσιογράφους να αρνούνται να συμμετέχουν σε εκπομπές με αποτέλεσμα να βλέπουμε συμπεριφορές φτηνές στον αέρα… όπως η σημερινή με τον “χαλαρό” κατα τα άλλα Δημήτρη Αλεξάνδρου.

 

  • Για το αν είναι κομπλεξικός… το απέδειξε με την αντίδραση του. Αλήθεια αν τα έλεγε αυτά στη Μενεγάκη… ή στη Στεφανίδου θα είχε την ίδια αντίδραση… ή θα “χανόταν” στο επόμενο διάλειμμα; 
  • Για το αντικείμενό του; Πρώην μπάρμαν και μοντέλο… άρα με ποιο κριτήριο και ποια εμπειρία είναι στο γυαλί; 
  • Όσο για τα Ελληνικά του… εντάξει παιδιά… ο Μπαμπινιώτης χάνει πλέον και τις φαβορίτες του, μιας και δεν του έχει μείνει μαλλί με όσα ακούει. 

 

Και τα γράφω έτσι για να κατανοήσουν έστω και αργά κάποιοι πώς η τηλεόραση δεν είναι πλέον ομορφιά… στυλάρα, Ίνσταγκραμ και ζωάρα. Η τηλεόραση έχει χάσει την ουσία της γι΄αυτό και επιβιώνουν φελλοί και οι τηλεθεατές πηγαίνουν φανατικά στα… “Others”.

Πηγή: nassosblog

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News