Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠοσειδώνας Γιαννόπουλος για Αντώνη Ρέμο: «Eίναι ένα από τα λάθn που κάνει,...

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Αντώνη Ρέμο: «Eίναι ένα από τα λάθn που κάνει, μια ζωή σε τέτоıα πηγαiνει» 

“Ο καλύτερος τρόπος για να αποκοπεί από το κοινό του είναι να πηγαίνει σε πολλά πάρτι υψηλής κοινωνίας” σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Αντέδρασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για το γεγονός πως ο Αντώνης Ρέμος παρευρέθηκε στα εγκαίνια ελληνικού εστιατορίου στην Κων/πολη.

«Σε κανένα άλλο πλούσιο πάρτι είχε να πάει; Απλά είναι ένα από τα λάθη που κάνει ο Αντώνης Ρέμος. Λαϊκοί τραγουδιστές δεν πρέπει να πηγαίνουν σε τόσα πάρτι βαθύπλουτων. Δεν είναι η δουλειά του. Ο καλύτερος τρόπος για να αποκοπεί από το κοινό του είναι να πηγαίνει σε πολλά πάρτι υψηλής κοινωνίας. Είναι πολύ καλός λαϊκός τραγουδιστής με καταπληκτικό ρεπερτόριο, απλά αυτό που κάνει και πηγαίνει σε όλα αυτά τα βαθύπλουτα πάρτι… Ο Νουσρέτ που κάνει μπριζόλα 6 εκατομμύρια;» είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δείτε το βίντεο

«Μια ζωή σε τέτοια πηγαίνει. Ο λαϊκός τραγουδιστής πρέπει να είναι κοντά στον λαό και όχι ο λαός να τον βλέπει να πηγαίνει σε όλα τα πλούσια… Δεν είναι πια το νούμερο 1. Αν με ακούσει, ίσως καταλάβει τι εννοώ. Τον λαϊκό τραγουδιστή πρέπει να τον νιώθει ο λαός ότι είναι κοντά του. Το θέμα είναι αν ο λαός εξακολουθεί να βλέπει τον λαϊκό τραγουδιστή κοντά του» πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Τα πιο σημαντικά