Πώς θα ήταν η διεθνής πολιτική σκηνή σήμερα χωρίς άνδρες;

20 Οκτωβρίου, 20156:51 ΜΜ

Το περιοδικό Elle του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο που δείχνει πόσες λίγες γυναίκες υπάρχουν σε θέση ισχύος σε όλο τον κόσμο. Το βίντεο στο τέλος αποτελεί μέρος της εκστρατείας του περιοδικού με τον τίτλο #MoreWomen και διεξήχθη από τους Alex Holder και Alyassa Boni της εταιρίας ταινιών  RSA.

Για το συγκεκριμένο εγχείρημα, συλλέχτηκαν φωτογραφίες από πολιτικές συναντήσεις και με τη βοήθεια του Photoshop απομακρύνθηκαν όλοι οι άνδρες αφήνοντας μόνο τις γυναίκες σε παράξενα άδεια δωμάτια.  

«Η ιστορία για το πώς οι γυναίκες που είναι σε θέσεις ισχύος, υποστηρίζουν η μια την άλλη τείνει να αγνοείται συνεχώς ενώ ο μύθος που μας θέλει να αναμετρούμαστε ανταγωνιστικά μεγαλώνει και διαδίδεται.  Θέλουμε να αλλάξουμε αυτή την αφήγηση και να δημιουργήσουμε μια θετική συζήτηση γύρω από τον φεμινισμό. Έτσι θα αντικατοπτρίζεται η δύναμη των γυναικών ώστε να στηρίξουμε και να προωθήσουμε την παγκόσμια ισότητα.» γράφει το περιοδικό στη σελίδα του.»

Περισσότερες πληροφορίες

no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-7 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-8 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-3 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-4 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-17 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-18 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-5 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-6 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-9 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-10 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-1 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-2 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-15

no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-16

no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-11 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-12 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-13 no-men-politics-video-elle-uk-alex-holder-alyssa-boni-14

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News