Πως περνάει την ημέρα του ένας πρίγκιπας του Ντουμπάι;

13 Ιουλίου, 2016 2:57 ΠΜ
More videos

Γνωρίστε τον αθλητή, φωτογράφο και ρομαντικό Χαμντταν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ τον δεύτερο γιο του βασιλιά Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και διάδοχο του θρόνου του Ντουμπάι. Αυτός ο πραγματικός «Αλαντίν» του Ντουμπάι έχει σχεδόν 4 εκατομμύρια followers στο Instagram και χιλιάδες θαυμάστριες.

Είμαστε πραγματικά εντυπωσιασμένοι όχι μόνο από την εμφάνιση του πρίγκιπα αλλά και την ομορφιά των πράξεών του.

Ο πρίγκιπας αγαπάει τα ζώα

 

❤️?

A photo posted by Fazza (@faz3) on


Τα άλογα είναι το κύριο πάθος του Χαμντταν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ. Όχι μόνο έχει μερικούς δικούς τους στάβλους, αλλά ασχολείται επαγγελματικά με την ιππασία και έχει εκπροσωπήσει το Ντουμπάι αρκετές φορές στην διεθνή σκηνή. Για παράδειγμα, το 2014 κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Παγκόσμιους Ιππικούς Αγώνες στην Γαλλία. Εκτός από αυτό ο σεΐχης υποστηρίζει συνεχώς διάφορα φιλοζωικά ιδρύματα.

Νοιάζεται για τους συμπολίτες του

 


Η φιλανθρωπία και η βοήθεια προς τους συμπολίτες τους – είναι στην λίστα προτεραιοτήτων του Αλαντίν.

Βοηθάει τα άτομα με ειδικές ανάγκες

 

With my friend Ali ?✌

A photo posted by Fazza (@faz3) on


Ο Χαμντταν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ είναι ένας από τους κύριους χορηγούς του Κέντρου Έρευνας για τον Αυτισμό στο Ντουμπάι. Ο πρίγκιπας συμβάλει στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τα παιδικά νοσοκομεία του Ντουμπάι.

Έρχεται σε επαφή με τον κόσμο

 


Στην καρδιά του πρίγκιπα υπάρχει θέση για όλους. Υπό την αιγίδα του γίνονται πολλές αθλητικές διοργανώσεις στο Νοτυμπάι, όπως είναι το Nad Al Sheba. Ο πρίγκιπας πάντα βρίσκει χρόνο για να μιλήσει και να ακούσει τα προβλήματα των συνανθρώπων του.

Δείχνει αξιοπρέπεια

 

لعبنا اليوم مباراة ودية مع إخوتنا من منتخب الإمارات لذوي الإعاقة لكرة السلة تفعيلاً لمبادرة مجتمعي مكان للجميع .. ذوو الإعاقة متى أتيحت لهم الفرص فإنهم قادرون على تحدي الإعاقة وعلى الإنجاز تماماً كأي فرد في المجتمع .. ما واجهه فريقنا اليوم لا يعدو كونه لمحة بسيطة عما يضطر لمواجهته كل يوم إخوةٌ لنا، لا يختلفون عنا في شيء .. إن ما يحققونه كل يوم هو مصدر إلهام لي؛ إنهم بحق قدوتنا في الإصرار وتحقيق الإنجازات،هم فرسان الإرادة. Today we played a friendly basketball match with the UAE Special Needs Team as part of the #mycommunity initiative. When people with special needs are given the chance, they rise above their disability & achieve & excel like everyone else. What our team faced today is but a fraction of what our brothers, who are no different to us, experience every day. Their daily achievements are an inspiration to me, as they show us what sheer willpower and persistence can achieve

A photo posted by Fazza (@faz3) on


Δεν φοβάται να καθίσει σε μια αναπηρικά καρέκλα και να ανταγωνιστεί ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. «Τα καθημερινά επιτεύγματα των ανθρώπων με ειδικές ανάγκες είναι η πηγή έμπνευσής μου, επειδή δείχνουν ότι όλα μπορούν να γίνουν με τη βοήθεια της θέλησης και της επιμονής», ― παραδέχθηκε ο πρίγκιπας μετά από ένα φιλικό αγώνα μπάσκετ με την UAE Special Needs Team.

Κάνει καθημερινά νέα κατορθώματα

 

Ο πρίγκιπας είναι ο διευθυντής της Επιτροπής Αθλητισμού του Ντουμπάι και ένα από τα καθήκοντά του είναι να προσελκύει παιδιά στον αθλητισμό.

Κάνει τα πάντα με ενθουσιασμό

 

Στην καθημερινή ζωή, ο πρίγκιπας δεν ξεχωρίζει και πολύ από τους απλούς ανθρώπους: σχεδόν πάντα φοράει αθλητικά ρούχα και ένα καπέλο. Και να είστε βέβαιοι πως θα τον δείτε σε όλες της εκδηλώσεις της πόλης, για παράδειγμα στην φωτογραφία βρίσκεται στο φεστιβάλ yoga. Επίσης ο πρίγκιπας βοηθάει στην οργάνωση του ετήσιου Μαραθώνιου του Ντουμπάι.

Δίνει το καλό παράδειγμα

 

You are your own competition. #challenge @XDubai

A photo posted by Fazza (@faz3) on

Ο πρίγκιπας δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να δείξει τον καλύτερό του εαυτό. Έχει συμμετάσχει αρκετές φορές στους ασυνήθιστους σπαρτιατικούς αγώνες του Ντουμπάι (Spartan Dubai Race).

Στηρίζει τα ανερχόμενα ταλέντα

 

يا طير ما عادك مثل أوّل … تاخـذ رسايلـنا وتـودّيـها

A photo posted by Fazza (@faz3) on


Ο Χαμντταν μπιν Μοχάμεντ αλ Μακτούμ ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία και μάλιστα δημιούργησε τον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας Hamdan International Photography Award με ετήσιο χρηματικό έπαθλο 400.000 δολαρίων. Ο πρίγκιπας αποκαλεί τους φωτογράφους ως αχτίδες ελπίδας, που μέσω της δημιουργικότητας και του οράματος τους δημιουργούν ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους.

Παραμένει ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες

 

Baby Rashid?with?

A photo posted by Fazza (@faz3) on

Ο κληρονόμος του σεΐχη όχι μόνο κερδίζει συνεχώς βραβεία για το Ντουμπάι, προσελκύει επενδυτές, ασχολείται με την φιλανθρωπία και αγαπάει τα extreme sports. Είναι ένας κομψός, έξυπνος και μορφωμένος. Είναι η ιδανική εικόνα ενός πρίγκιπα της Μέσης Ανατολής.

Παρεμπιπτόντως, ο Χαμντάν Μπιν Μοχάμεντ Αλ Μακτούμ δεν είναι ακόμα παντρεμένος.

Ακολουθήστε μας στο facebook: