Πώς να παγιδέψετε μια γάτα με μόλις 3 απλές κινήσεις

16 Απριλίου, 2016 11:22 ΜΜ
More videos

Oι γάτες είναι ανεξάρτητα ζώα και βασίλισσες του ίντερνετ, και ως τέτοιες, θα πλησιάσουν τον άνθρωπο και θα ζητήσουν τα χάδια του, μόνο όταν εκείνες το θέλουν. Τι γίνεται, όμως, όταν ο γατογονιός θέλει το μωρό του εδώ και τώρα στην αγκαλιά του;

Τα πράγματα είναι δύσκολα. Οι γάτες μπορούν να χωθούν κάτω από έπιπλα, να σκαρφαλώσουν στα ψηλότερα σημεία και να ξεφύγουν εύκολα από τον καθένα. Υπάρχει, όμως, λύση! Και είναι πολύ πιο εύκολη από όσο φαντάζεστε: αρκεί να δημιουργήσουμε έναν κύκλο, αφού από ό,τι φαίνεται, οι γάτες έλκονται από αυτούς.

Οκ, το συμπέρασμα δεν είναι αποτέλεσμα επιστημονικών μελετών, αλλά έρευνας από απλούς χρήστες του Διαδικτύου. Ωστόσο, τα ντοκουμέντα αποδεικνύουν τα παραπάνω. Άλλωστε, ποιος είναι πιο ειδικός από έναν πραγματικά απηυδισμένο ιδιοκτήτη γάτας;

Χρήστες του Reddit και του Imgur δοκίμασαν την τεχνική και ανάρτησαν φωτογραφίες αποδεικνύοντας ότι οι γάτες “τσιμπάνε”. Γιατί; Μάλλον, επειδή οι γάτες στον κύκλο βλέπουν μία ασφαλή ζώνη. Όπως επιλέγουν και χώνονται σε μικρούς χώρους, κάτω από τα έπιπλα για παράδειγμα, με τον ίδιο τρόπο ίσως βλέπουν και τους μικρούς κύκλους. Σαν να είναι μικροί, περιορισμένοι χώροι που εξασφαλίζουν την ασφάλειά τους.

Ό,τι κι αν ισχύει, το τρικ αυτό μας βοηθά να τις πλησιάσουμε πιο εύκολα. Και από την άλλη φαίνεται πολύ αστείο πόσο εύκολα μπορούν να ξεγελαστούν τα κατά τα άλλα ανεξάρτητα αυτά ζώα… Ήταν καιρός να πάρουμε μία μίνι εκδίκηση!

Τα βήματα

1. Φτιάξτε την παγίδα

Πώς να παγιδέψετε μια γάτα με 3 απλές κινήσεις

2. Κατευθύνετε το άγριο θηρίο προς την παγίδα

Πώς να παγιδέψετε μια γάτα με 3 απλές κινήσεις

3. Πανηγυρίστε την νίκη σας

Πώς να παγιδέψετε μια γάτα με 3 απλές κινήσεις

Ούτε που κατάλαβε πώς παγιδεύτηκε. Δείτε ένα προσωπάκι γεμάτο απορία…

Πώς να παγιδέψετε μια γάτα με 3 απλές κινήσεις

Πηγή: imgur, κείμενο: pathfinder

Ακολουθήστε μας στο facebook: