Δείτε πώς δείχνουν τα μαγιό της Victoria’s Secret στα σώματα των πραγματικών γυναικών

25 Ιουνίου, 2015 8:22 ΜΜ
More videos

Οι παρακάτω φωτογραφίες συγκρίνουν τα μοντέλα που φορούν τα μαγιό της διάσημης Victoria Secret και καθημερινές γυναίκες. Η φωτογράφιση έγινε σε μια παραλία του Μαλιμπού και κάθε γυναίκα προσπάθησε να μιμηθεί τις πόζες των μοντέλων.

Μια από τις γυναίκες δήλωσε :  «Νομίζω πως ο καθένας πρέπει να φωτογραφηθεί στην παραλία φορώντας μαγιό κάποια στιγμή στη ζωή του. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και η εμπειρία αυτή σε βοηθά να διώξεις τις ανασφάλειές σου.» ενώ μια άλλη συμπλήρωσε στο Buzzfeed που το διοργάνωσαν : «Μπορεί να μην είμαστε όλες μοντέλα αλλά ο κόσμος είναι μια πασαρέλα για όλες μας.»

Αυτές οι γυναίκες προσπάθησαν να ποζάρουν σαν μοντέλα.

Φορούν τα ίδια μαγιό με τα μοντέλα της Victoria Secret.

Kristin

«Είναι δύσκολο να είσαι αντικειμενικός σχετικά με το σώμα σου, οπότε πρέπει να πιστεύεις όταν κάποιος σου λέει κάτι όμορφο για αυτό.»

Nina

«Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με μοντέλα. Πολύ λίγες από εμάς είναι έτσι.»

Sheridan

«Δεν χρειάζεται να μοιάζεις με τη Behati (μοντέλο), για να φορέσεις μαγιό. Κάνε αυτό που σε κάνει χαρούμενη και θα είσαι μια χαρά.»

Lara

«Μπορεί να μην είμαστε όλες μοντέλα αλλά ο κόσμος είναι μια πασαρέλα για όλες μας.»

Allison

«Νομίζω πως ο καθένας πρέπει να φωτογραφηθεί στην παραλία φορώντας μαγιό κάποια στιγμή στη ζωή του. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και η εμπειρία αυτή σε βοηθά να διώξεις τις ανασφάλειές σου.»

Kirsten

«Το να μην έχεις καθόλου λίπος και αψεγάδιαστο δέρμα δεν σε κάνει όμορφη. Το να ακτινοβολείς και να έχεις εμπνέεις εμπιστοσύνη σε κάνει όμορφη.»

Ακολουθήστε μας στο facebook: