Πώς κέρδισε 9,2 εκατ. ευρώ: Η ιστορία του ενός υπερτυχερού του Τζόκερ!

7 Νοεμβρίου, 2014 7:13 ΜΜ
More videos

Αν έχεις τύχη διάβαινε, λέει ο λαός μας, και στην περίπτωση του ενός από τους δύο υπερτυχερούς της κλήρωσης του Τζόκερ, αυτό ισχύει στον απόλυτο βαθμό.

Όπως έγινε γνωστό, ο τυχερός νικητής δεν επέλεξε αυτός τους αριθμούς που τελικά κέρδισαν αλλά επέλεξε να επενδύσει 10 ευρώ σε ένα δελτίο του οποίου τα νούμερα βγήκαν από τη μηχανή του ΟΠΑΠ.

Λιγό πριν από τις 22:00 χθες το βράδυ, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΠΡΟΠΟ «Γούρικο» στην Κόρινθο, Κώστας Μπαμπεδάκης, δέχθηκε τηλεφώνημα με το οποίο ενημερώθηκε ότι το ένα από τα δύο δελτία που κέρδισαν στην κατηγορία 5+1 είχε παιχθεί στο δικό του μαγαζί. Μετά το αρχικό ξάφνιασμα, επιβεβαίωσε την είδηση μέσω του ΟΠΑΠ και λίγο αργότερα ο πράκτορας ανακάλυψε ότι το δελτίο, το οποίο είχε κερδίσει τα περίπου 9 εκατ. ευρώ, είχε παιχθεί με τυχαία επιλογή μηχανής από τον πελάτη του και κόστιζε μόλις 10 ευρώ!

Φυσικά ο τυχερός, ο οποίος κανείς δεν γνωρίζει αν είναι άντρας ή γυναίκα, δεν έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής, και όπως δήλωσε ο κ. Μπαμπεδάκης κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα συμβεί άμεσα!

iefimerida.gr