Πώς είναι σήμερα το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου

5 Ιουλίου, 2017 6:33 ΜΜ
More videos

Η Τιλάν Μπλοντό (Τhylane Blondeau) γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 2001. 10 χρόνια μετά ανακηρύσσεται το ομορφότερο κορίτσι του κόσμου.

Ακολουθεί καταιγισμός φωτογραφίσεων και συμμετοχών σε επιδείξεις μόδας.

Η περίπτωσή της βρέθηκε στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής. Αραγε ένα μικρό παιδί θα πρέπει να έχει θέση στο μεγάλο κόσμο της μόδας;

Η Τιλάν Μπλοντό, κόρη του ποδοσφαιριστή Patrick Blondeau και της ηθοποιού Veronica Loubry, δεν μεγάλωσε όπως μπορεί να μεγαλώνουν άλλα παιδιά της ηλικίας της.

Πριν ακόμα ξεκινήσει να πηγαίνει σχολείο, περπάτησε στην πασαρέλα σε show του Jean Paul Gautier και στα 6 της χρόνια έγινε εξώφυλλο στο Vogue Enfants.

Την αποκάλεσαν ως τη «νέα Κate Moss» όταν σε ηλικία 13 ετών πόζαρε για λογαριασμό του περιοδικού μόδας Jalouse. Ολα τα επαγγελματικά βήματά της, μέχρι τώρα, φαίνεται ότι την οδηγούν στην καταξίωση και την αναγνώριση.

«Το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου είναι να συναντώ νέους φωτογράφους και make up artists. Μου αρέσει, επίσης, να δοκιμάζω ρούχα» έχει δηλώσει η ίδια χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της.

Η δυναμική της στα κa είναι τόσο μεγάλη που έχει δημιουργήσει ήδη το δικό της fan club, τους Thylaners.

H ηλικία και η ενασχόληση με τη μόδα είναι μια εξίσωση που δεν την αφορά, παρά το ότι δέχτηκε ποικίλα σχόλια για τις φωτογραφίσεις της σε μικρή ηλικία.