Πως είναι και τι κάνουν σήμερα οι πρώτοι Power Rangers;

1 Μαρτίου, 20166:03 ΜΜ
More videos

Κάθε Σαββατοκύριακο η φάση ήταν τυρόπιτα, γαλατάκι και Power Rangers. H είδηση του reboot της σειράς στον κινηματογράφο, μας χαροποίησε τρελά και οι νέοι ηθοποιοί (δες εδώ) μας άνοιξαν την όρεξη και μας έκαναν να αναρωτηθούμε: τι κάνουν σήμερα οι πρώτοι Power Rangers;

Ο Jason – Austin St. John

POWER RANGERS 01

Ο Austin σήμερα εργάζεται ως τραυματιοφορέας και συνεχίζει να εξασκείται στο  Taekwondo όπως έκανε από τότε που ήταν 5, ενώ δεν είχε ξανά κάποια σημαντική στιγμή ως ηθοποιός.

O Billy  – David Yost   

yost ked

O Yost αποχώρησε από τη σειρά, λόγω του bullying που δεχόταν από τους συμπρωταγωνιστές του εξαιτίας της σεξουαλικής του επιλογής -είναι ομοφυλόφιλος (αν και οι παραγωγοί της σειράς επέμειναν πως αποχώρησε λόγω οικονομικών διαφορών). Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο λόγω νευρικού κλονισμού, βρέθηκε στο Μεξικό όπου αγωνίζεται για την προώθηση της ισότητας μέσω της ακτιβιστής οργάνωσης NOH 8.

 Η Kimberly – Amy Jo Johnson

kimb

H Amy εκτός από αγαπημένη μας ranger, ασχολούνταν κάποτε και με την γυμναστική (όλο και καλύτερο γίνεται). Σήμερα είναι ηθοποιός -τραγουδίστρια και από ό,τι φαίνεται, δεν ξέχασε την θητεία της ως Kimberly.

Ο Tommy –  Jason David Frank

aspros

Πρωταγωνίστησε σε κάποιες σειρές κι έπειτα συνέχισε στο MMA. Ναι, μάλλον δεν θες να τον τσαντίσεις.

O Ζac – Walter Emanuel Jones

blak r cor

Μετά τους Power Rangers, τον είδαμε σε σειρές όπως η Buffy και το The Shield, ενώ έκανε ένα cameo στο Tokyo Drift και κάμποσα voice acting.

Η Trini – Thuy Trang

trini cor

Δυστυχώς η Thuy σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2001 και πριν από αυτό δεν είχε κάνει κάτι σημαντικό σαν ηθοποιός. Οι συμπρωταγωνιστές της  Jo Johnson, Austin St. John, Walter Emanuel Jones και David Yost, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που παραβρέθηκαν στην κηδεία της.

Πηγή: RISE

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News