«Πώς φωτογραφίζω εγώ τον άνδρα μου και πώς εκείνος εμένα»: Το δίκαιο παράπονο κάθε μαμάς

27 Ιουλίου, 2022 7:24 ΜΜ
More videos

Πολύ συχνά, ειδικά στις διακοπές, βλέπουμε μαμάδες με ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι να απαθανατίζουν αδιάκοπα τις τρυφερές στιγμές με τα παιδιά και τον σύντροφό τους.

Αυτό που σπάνια βλέπουμε είναι μπαμπάδες που να κυνηγούν τη σύζυγο και τα παιδιά τους για να τα φωτογραφήσουν. Αν το κάνουν θα είναι συνήθως επειδή η μαμά το έχει ζητήσει. Και όταν το κάνουν… ε, το αποτέλεσμα δεν θα είναι και για κορνίζα!

Η μαμά-blogger Bethany Rose αποφασίζει να πει τα πράγματα έξω από τα δόντια, σχολιάζοντας την πρακτική αυτή των ανδρών και δημοσιεύοντας οικογενειακές της φωτογραφίες για… του λόγου το αληθές!

Δείτε πώς φωτογράφισε εκείνη τον σύζυγό της με τα παιδιά τους και πώς εκείνος την ίδια, ενώ μάλιστα του έχει ζητήσει μια τέτοια αναμνηστική φωτογραφία:

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση πήραν φωτιά, με τους φίλους (και τις φίλες της) να επισημαίνουν, ότι δεν είναι η μοναδική μαμά που βρίσκεται σε αυτή την άχαρη θέση.

Η ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΣ VICTORIA BOLDUC ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΟΨΙΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑΝ:

“Βγάζω συνεχώς αυτές τις εκπληκτικές, μοναδικές λήψεις του συζύγου μου με τα παιδιά μας. Έπειτα, κοιτάζω τις δέκα περίπου φωτογραφίες που με έχει τραβήξει ο σύζυγός μου μαζί τους, και έχω πάντα τρία προγούλια, ενώ τα παιδιά σε όλες κλείνουν τα μάτια τους”, σχολιάζει μια μαμά κάτω από το σκίτσο, με αμέτρητες άλλες να συμφωνούν.

Μια άλλη σχολίασε και το γεγονός, ότι στον υπολογιστή της θα βρει κανείς αμέτρητες φωτογραφίες των παιδιών με τον μπαμπά τους και ελάχιστες με εκείνη. “Θα έρθει η μέρα που τα παιδιά μας θα αναρωτηθούν: Η μαμά ήταν ποτέ εκεί;” για να λάβει απαντήσεις όπως “Μπαμπάδες, πρέπει να μας φωτογραφίζετε πιο συχνά με τα παιδιά μας!”

Αντίστοιχη ανάρτηση είχε κάνει ακόμα και η Pink το 2018, όταν πόσταρε ένα βίντεο του άντρα της με τον γιο τους, με τη λεζάντα: “Εύχομαι ο άντρας μου να αποφασίσει κάποτε να φωτογραφίζει τη γυναίκα του περισσότερο. Έτσι απλά για να ξέρει ο κόσμος, ότι υπάρχω και εγώ…”

Τι ζητάμε; Μια ωραία φωτογραφία μας! Να μπορούν να την δείχνουν τα παιδιά μας μια μέρα και να καμαρώνουν!

Πηγή: infokids.gr