Πορτοσάλτε κατά Τσακαλώτου και συνθημάτων! «Με ύβρεις δεν ρίχνεις τον Μητσοτάκη που να χτυπιέσαι κάτω σαν χταπόδι»

14 Σεπτεμβρίου, 2021 11:21 ΜΜ
More videos

Οξύτατη κριτική στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε, με αφορμή την κριτική του πρώην υπουργού, που έκανε λόγο για απατεωνία για τα δωρεάν Gigabytes σε νέους.

«Όταν κάποιος κοροϊδεύει έτσι ανερυθρίαστα τους νέους και τις νέες και τους δίνει 50 gigabytes, μην παραξενευτεί αν τα χρησιμοποιήσουν για να του απαντήσουν κάπως… αθυρόστομα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Τσακαλώτος και αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Άρη Πορτοσάλτε, όπως φάνηκε από όσα είπε το πρωί της Τρίτης 14ης Σεπτεμβρίου στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, καθώς- όπως είπε- είδε με αφορμή τα δωρεάν gigabytes το σύνθημα με τη γνωστή υβριστική φράση για τον πρωθυπουργό γραμμένο έξω από σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Φανταζόμουν τον κ. Τσακαλώτο – κομμουνιστής, αριστερός και τα λοιπά – αλλά να έχει μια αστική αντίληψη ευγένειας. Με ύβρεις δεν ρίχνεις τον Μητσοτάκη που να χτυπιέσαι κάτω σαν το χταπόδι», είπε ο – μεταξύ άλλων- δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, ενώ απευθύνθηκε και στον δήμαρχο Νέας Φιλαδελφείας Γιάννη Βούρο για να σβήσει το σύνθημα.