Τρίτη, 16 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΠορτοσάλτε για πυροβολισμό 16χρονου Ρομά: «Τη ΔΙΑΣ την θέλουμε να πίνει φραπέ;»

Πορτοσάλτε για πυροβολισμό 16χρονου Ρομά: «Τη ΔΙΑΣ την θέλουμε να πίνει φραπέ;»

Πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης έχει αποτελέσει ο πυροβολισμός του 16χρονου παραβατικού Ρομά στο κεφάλι ύστερα από αστυνομική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη – Πώς σχολίασε το θλιβερό περιστατικό ο Αρης Πορτοσάλτε

Ο Αρης Πορτοσάλτε σχολίασε τα τεκταινόμενα γύρω από την υπόθεση του πυροβολισμού στο κεφάλι ενός 16χρονου, ύστερα από καταδίωξη, από αστυνομικό που τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Το συμβάν που έλαβε χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/12) έχει αποτελέσει πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης με τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ να ζητεί «σοβαρότητα» από την αντιπολίτευση.

«Το πώς εξελίχθηκε υπηρεσιακά θα τα βρουν αυτοί αν ανταποκρίθηκε σωστά ή λανθασμένα ο αστυνομικός. Εχουμε μια παραβατική συμπεριφορά, η οποία δεν έχει αντίτιμο» σχολίασε αρχικά για το γεγονός ότι έχει γίνει «παντιέρα» το ότι «πυροβολήθηκε στο κεφάλι για 20 ευρώ».

Και πρόσθεσε αναφορικά με την επιχειρησιακή δράση των αστυνομικών: «Η ΔΙΑΣ πίνει καφέ; Τι την θέλουμε; Να κάθετε να πίνει φραπέ; Αν θέλουμε να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τη δουλειά της» είπε χαρακτηριστικά για την καταδίωξη που ξεκίνησε ύστερα από σήμα που δόθηκε ότι ένας άνδρας δεν πλήρωσε την βενζίνη που έβαλε στο αυτοκίνητό του και το έβαλε στα «πόδια» χωρίς να πληρώσει.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά