Η Porsche κυκλοφορεί επίσημα υπερπολυτελές υβριδικό γιοτ αξίας 16 εκατομμύριων

20 Σεπτεμβρίου, 2017 3:36 ΜΜ
More videos

ΗPorsche δοκιμάζεται στον σχεδιασμό σκαφών. Το Studio F.A. Porsche, το design house της αυτοκινητοβιομηχανίας, έχει σχεδιάσει ένα υβριδικό σούπερ-γιοτ που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Yacht Show του Μονακό στις 27 Σεπτεμβρίου. Το σκάφος κατασκευάστηκε από την Dynamiq, κατασκευαστή πολυτελών γιοτ, και ονομάζεται GTT 115.

Ας ρίξουμε μια προσεκτική ματιά:

Ιδού: Το GTT 115! Το σκάφος είναι βαμμένο με μεταλλικό χρώμα Rhodium Grey (Γκρι Ρόδον στα ελληνικά) και έχει μήκος 35 μέτρα (115 πόδια).

porsche yacht

Dynamiq

Το σούπερ-γιοτ είναι υβριδικό και, όπως λέει η Dynamiq, προσφέρει αποδοτική κατανάλωση καυσίμου για 3.400 ναυτικά μίλια. Μπορεί να πραγματοποιήσει κρουαζιέρα με 21 κόμβους.

porsche yacht

Dynamiq

Το σκάφος κοστίζει 13,9 εκατομμύρια ευρώ ή 16,7 εκατομμύρια δολάρια. Θα είναι αγορά καινοτομίας καθώς έχουν κατασκευαστεί μόνο 7 κομμάτια.

porsche yacht

Dynamiq

Η απόδοση του εσωτερικού χώρου δείχνει ότι το σκάφος διαθέτει δάπεδα από σκληρό ξύλο και έπιπλα στο καφέ χρώμα της σοκολάτας.

porsche yacht interior design

Dynamiq

Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Yacht Show του Μονακό για να το παρατηρήσουμε πιο καλά.

porsche yacht 3

Dynamiq

«Το Dynamiq GTT 115, με το πνεύμα της υψηλής απόδοσης σπορ αυτοκινήτων στην ανοιχτή θάλασσα, έχει σχεδιαστεί για να προσελκύσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων και τους ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και γιοτ», δήλωσε ο Roland Heiler, διευθύνων σύμβουλος του F.A. Studio Porsche.

porsche yacht 4

Dynamiq

[mononews] [businessinsider]

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: