Ποντίκια εργαστηρίου βγαίνουν για πρώτη φορά έξω και οι εκφράσεις τους τα λένε όλα

14 Νοεμβρίου, 2017 3:05 ΜΜ
More videos

Τα ποντίκια εργαστηρίου που θα δείτε παρακάτω μόλις διασώθηκαν από το La Collina dei Conigli, έναν ιταλικό φιλανθρωπικό οργανισμό κοντά στο Μιλάνο.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες ζωάκια πεθαίνουν σε εργαστήρια στην Ιταλία. Kάποια χρησιμοποιούνται για θανατηφόρα πειράματα, αλλά τα περισσότερα μπορούν να σωθούν: πολλά χρησιμοποιούνται για πειράματα από τα οποία μπορούν να αναρρώσουν και να ξεκινήσουν μια φυσιολογική ζωή, ενώ κάποια άλλα δεν χρησιμοποιούνται σε πειράματα, αλλά κρατούνται στα εργαστήρια ως πλεόνασμα και μόλις το πείραμα τελειώσει γίνονται “άχρηστα έξοδα” για τα εργαστήρια.

Ο νόμος στην Ιταλία δεν επιτρέπει στα πειραματικά εργαστήρια να σκοτώνουν υγιή ζώα και ζώα που μπορούν να σωθούν, αλλά πρέπει να τα δίνουν σε ιδιώτες ή φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως η La Collina dei ConigliΟ συγκεκριμένος οργανισμός ειδικεύεται στην διάσωση κουνελιών και ποντικιών από την στιγμή που βγαίνουν από το εργαστήριο μέχρι να βρουν μια καινούργια οικογένεια.

Τα ποντίκια φωτογραφήθηκαν σε εξωτερικό χώρο μια ζεστή μέρα του Αυγούστου. Ήταν η πρώτη φορά που έβγαιναν έξω από το κλουβί τους και η αντίδρασή τους είναι πραγματικά εκπληκτική.

Μεγαλοπόδαρος

Τι είναι αυτό; Κάτι μυρίζω;

Ευγνώμονες

Αναπνέοντας και μυρίζοντας

Μικρά αδερφάκια

Ποιος είσαι εσύ;

Μελετώντας

Του αρέσουν οι αγκαλιές

Κράτα με

Περίεργος τύπος

Εξερευνώντας

Τώρα είσαι ασφαλής

Δεν θα πάθεις τίποτα

Απολαμβάνοντας την στιγμή

Σ’αγαπώ

Πες μου πάλι την ιστορία του πως με έσωσες

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να δει

[Facebook]